Dragon’s Dogma 2: To RPG της Capcom αποκαλύπτεται με το πρώτο gameplay trailer!

Ετοιμαστείτε για να μπείτε και πάλι στον κόσμο του Dragon’s Dogma
25 Μαΐου 2023 00:13
Dragon’s Dogma 2: To RPG της Capcom αποκαλύπτεται με το πρώτο gameplay trailer!

Η Capcom έδειξε τα πρώτα gameplay πλάνα του Dragon’s Dogma 2 μέσα από το State of Play της Sony. Η ιαπωνική εταιρία υπόσχεται να συνεχίσει τη γνωστή και αγαπητή συνταγή του πρώτου τίτλου και θέλει να δημιουργήσει έναν πραγματικά καθηλωτικό κόσμο φαντασίας, μέσα από μία νέα περιπέτεια.

Η περίληψη του Dragon’s Dogma 2 λέει τα εξής:

Η ιστορία του Dragon’s Dogma 2 ξεκινάει σε μια φυλακή, όπου η φωνή του δράκου αντηχεί στην ομίχλη των χαμένων αναμνήσεων. Αναγεννήσου σύμφωνα με το δόγμα αυτού του κόσμου. Ένας ήρωας πρέπει να εκπληρώσει το ξεχασμένο πεπρωμένο του. Ποιο δόγμα βλέπει η καρδιά σου μέσα από τα μάτια σου;  

Η Capcom αποκάλυψε ότι στο sequel εκτός από νέο εξοπλισμένο και όπλα, θα έχει και ολοκαίνουργια τέρατα που προφανώς δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι της. Ετοιμαστείτε να οπλιστείτε με σπαθιά, τόξα και διάφορες μαγείες, καθώς και πολλά abilities για να φέρετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας.

Για την ιστορία, το Dragon's Dogma κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάιο του 2012 για Xbox 360 και PS3. Αργότερα έλαβε μια αναβαθμισμένη έκδοση που ονομαζόταν Dark Arisen, η οποία είχε περισσότερο περιεχόμενο, ενώ αργότερα κατέφθασε και για τα PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch. Επίσης, πριν λίγους μήνες έκανε ντεμπούτο και μία σειρά για το Netflix.

Ένα πρόσφατο δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom, επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα τρέχει με την εξαιρετική RE Engine και εκτός από τον Itsuno, τουλάχιστον δύο άλλοι προγραμματιστές από το πρώτο παιχνίδι, ο Daigo Ikeno και ο Kenichi Suzuki, θα επιστρέψουν για να δουλέψουν στο sequel.

Το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τις κονσόλες και ακόμα δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.