Assassin’s Creed Mirage: Έκρηξη νοσταλγίας στα πρώτα gameplay πλάνα! (BINTEO)

Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας
24 Μαΐου 2023 23:55
Assassin’s Creed Mirage: Έκρηξη νοσταλγίας στα πρώτα gameplay πλάνα! (BINTEO)

Η Ubisoft δανείστηκε λίγο χρόνο από το PlayStation Showcase 2023 για να παρουσιάσει το άκρως αναμενόμενο Assassin’s Creed Mirage. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού, το οποίο επιβεβαιώνει πως πράγματι έχουμε να κάνουν με έναν φόρο τιμής στα αρχικά Assassin’s Creed παιχνίδια.

Το gameplay που είδαμε είχε αρκετό parkour, με κινήσεις και περιβάλλοντα που θα κλείνουν το μάτι στους παλιούς fans της σειράς, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και τα θεαματικά assassinations και ένα leap of faith. Το βίντεο έκλεισε με την επιβεβαίωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Το Assassin’s Creed Mirage, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.