Alan Wake 2: Το νέο trailer είναι φρίκη και αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Επιστροφή στο Dark Place με ακραίες survival horror διαθέσεις!
24 Μαΐου 2023 23:43
Alan Wake 2: Το νέο trailer είναι φρίκη και αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Remedy Entertainment έκανε την έκπληξη και έδωσε το παρών στο PlayStation Showcase 2023 για να παρουσιάσει το πρώτο κανονικό trailer του Alan Wake II και να εντυπωσιάσει με την ολόφρεσκια αλλά και γνώριμη κατεύθυνση που παίρνει η ιστορία. 

Ο Alan Wake είναι παγιδευμένος στο Dark Place μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και γράφει για να δραπετεύσει αλλά ο Alex Casey (με τη φυσιογνωμία και το motion capture του δημιουργού του τίτλου, Sam Lake) έρχεται για να τον σώσει, ενώ μια νέα playable χαρακτήρας προστίθεται στην εξίσωση και είναι η Agent Saga Anderson. Φαίνεται πως η πόλη του Bright Falls ζει έναν νέο εφιάλτη καθώς μια σειρά αποκρυφιστικών τελετών που συνδέονται με δολοφονίες κλωνίζει την ειδυλλιακή πόλη της περιοχής του βορειοδυτικού Ατλαντικού. 

Εκτός από cinematic πλάνα, το trailer περιλάμβανε και πολλά gameplay πλάνα με άκρως αποκρουστικά σκηνικά, εφιαλτικές καταστάσεις και δίνοντας την εντύπωση ότι θα τιμήσει το survival horror gameplay που έχει υποσχεθεί η Remedy. 

Δείτε το trailer του Alan Wake 2: 

Το καλύτερο από όλα; Η Remedy τήρησε την υπόσχεσή της πως το πολυπόθητο sequel θα καταφθάσει εντός του 2023 και έτσι ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και το PC μέσω Epic Games Store.