Τελευταία μέρα για να αποκτήσετε δωρεάν αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι!

Μην το χάσετε
24 Μαΐου 2023 20:37
Τελευταία μέρα για να αποκτήσετε δωρεάν αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι!

Αν ακόμη δεν έχετε προσθέσει το Metro: Last Light Complete Edition στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στο Steam, αυτό είναι το τελευταίο εικοσιτετράωρο για να το κάνετε.

Η προσφορά, για την οποία σας ενημερώσαμε πρόσφατα, θα είναι διαθέσιμη για λίγο ακόμη, και ειδικότερα μέχρι και τις 25 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στο Steam και μετά το πέρας της εν λόγω περιόδου, για να το απολαύσετε με την ησυχία σας.

Η Complete Edition είναι μια έκδοση που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, καθώς και όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει για αυτό, όπως το Ranger Mode, και τα Faction Pack, Tower Pack, Developer Pack και Chronicles Pack. Δεν είναι η Redux έκδοση, δηλαδή το remaster που είχε καταφθάσει στη συνέχεια, αλλά η αρχική PC κυκλοφορία.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Metro: Last Light Complete Edition:

Για την ιστορία, το Metro: Last Light συνεχίζει μετά τα γεγονότα Metro 2033, και ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Artyom, έναν νεαρό στρατιώτη που ανήκει σε μια ομάδα επιζώντων που ονομάζεται Rangers. Ο Artyom έχει αναλάβει να βρει και να εξοντώσει τους μυστηριώδεις Dark Ones, μια φυλή ανθρωποειδών πλασμάτων που εμφανίστηκαν μετά τον πόλεμο και πιστεύεται ότι αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα.

Το παιχνίδι διαθέτει ένα μείγμα linear επιπέδων και semi-open world περιβαλλόντων, ενώ το gameplay περιλαμβάνει stealth, survival και shooting στοιχεία, με ηθικές επιλογές που επηρεάζουν την έκβαση της ιστορίας.