Το PlayStation VR 2 είχε καλύτερο “launch” από το πρώτο PSVR

Τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας
24 Μαΐου 2023 15:25
Το PlayStation VR 2 είχε καλύτερο “launch” από το πρώτο PSVR

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Sony αποκάλυψε πόσα PlayStation VR 2 πούλησε τις πρώτες 6 εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Όπως έγινε γνωστό, η νέα συσκευή του PS5 ξεπέρασε σε πωλήσεις το αντίστοιχο “launch” του πρώτου PSVR.

Τα νούμερα δημοσιεύτηκαν και στο Resetera και είναι μια ενημέρωση της Sony προς τους επενδυτές της. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το PSVR 2 πούλησε 600.000 μονάδες στις πρώτες 6 εβδομάδες κυκλοφορίας του, ξεπερνώντας το λανσάρισμα του PSVR κατά 8%.

Παρόλο τις διάφορες φήμες που ακούγονται κατά καιρούς, φαίνεται ότι η Sony είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του PSVR 2, καθώς δήλωσε ότι ήταν ένα "δυνατό λανσάρισμα". Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μερικές εικόνες που δημοσίευσε η εταιρία προς τους επενδυτές.

Η Sony δήλωσε επίσης ότι έρχονται πολλά παιχνίδια για τη συσκευή της, όπως είναι η VR έκδοση του Resident Evil 4 Remake, το Green Hell VR, το Beat Saber και πολλά άλλα.

Ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, τόνισε πρόσφατα ότι είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί η επιτυχία ή αποτυχία του PlayStation VR2, αφού μόλις κυκλοφόρησε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική παρουσίαση των Unboxholics για το PlayStation VR 2 από εδώ.

Πόσο κοστίζει το PlayStation VR 2;

  • PlayStation VR2 (Βασικό Πακέτο με το headset, τα PS VR2 Sense controllers και stereo ακουστικά) - €599.99.
  • PlayStation VR2 (Βασικό Πακέτο + Κωδικός για το Horizon Call of the Mountain) - €649.99.

Εσείς έχετε αγοράσει το PSVR 2; Πείτε μας στα σχόλια!