Πότε θα παρουσιαστεί το πρώτο gameplay trailer του Mortal Kombat 1; Τώρα ξέρουμε!

Και θα γίνει πολύ σύντομα
23 Μαΐου 2023 20:27
Πότε θα παρουσιαστεί το πρώτο gameplay trailer του Mortal Kombat 1; Τώρα ξέρουμε!

Πριν από μερικές ημέρες, η Warner Bros. Games σε συνεργασία με την NetherRealm Studios αποκάλυψαν το Mortal Kombat 1, το οποίο θα λειτουργεί ως “reboot” της σειράς. Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί με ένα cinematic βίντεο και μόλις τώρα έγινε γνωστό πότε θα κυκλοφορήσουν νέα πλάνα.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής, Geoff Keighley, στις 8 Ιουνίου θα δείτε το πρώτο gameplay βίντεο από το Mortal Kombat 1, κατά τη διάρκεια του ζωντανού σόου του Summer Game Fest. Μάλιστα, ο ίδιος ο δημιουργός του franchise, Ed Boon, θα βρίσκεται στη σκηνή για να παρουσιάσει το νέο κεφάλαιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι υπομονή μέχρι την Πέμπτη 8 Ιουνίου για τα αποκαλυπτήρια. Δείτε το επίσημο post με την ανακοίνωση του Geoff Keighley παρακάτω.

Το Mortal Kombat 1 θα σας γεμίσει το σκληρό δίσκο! – Δείτε πόσα GB χρειάζεται. Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities για το άκρως ανανεωμένο Mortal Kombat 1. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Το Summer Game Fest θα είναι μεγάλο σε διάρκεια, αφού θα αγγίζει τις δύο ώρες και θα πρέπει να περιμένετε νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών, gameplay παρουσιάσεις και πάρα πολλές εκπλήξεις. Μάλιστα, ο Keighley επισήμανε ότι ενώ είναι επιφυλακτικός με τις προσδοκίες που μπορούν να δημιουργηθούν για το σόου, φέτος θα υπάρχουν τρία με τέσσερα πράγματα που θα είναι «πολύ μεγάλα για το κοινό».

Mortal Kombat 1: Γιατί ονομάστηκε έτσι και όχι Mortal Kombat 12; Ο Ed Boon εξηγεί

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Unboxholics θα πετάξει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και θα βρίσκεται μέσα στο YouTube Theater, για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο σόου και να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τον παλμό. Μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Πατώντας εδώ θα βρείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.