Το νέο παιχνίδι στο σύμπαν του League of Legends κυκλοφόρησε σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Convergence: A League of Legends Story
23 Μαΐου 2023 19:51
Το νέο παιχνίδι στο σύμπαν του League of Legends κυκλοφόρησε σήμερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε το νέο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends, καθώς μόλις έγινε διαθέσιμο σε PC και κονσόλες το Convergence: A League of Legends Story της Riot Games. Η εταιρία υπόσχεται μια ανατρεπτική 2D περιπέτεια για όλους τους fans της σειράς, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ekko.

Η Riot Games έδωσε αυτόν τον τίτλο στην Double Stallion Games και το στούντιο αυτό υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερο art style που έχει το Convergence, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται πολύ στις melee κινήσεις του χαρακτήρα, αλλά και στην εξερεύνηση. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Ekko μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο και αυτό είναι το κλειδί σε αυτό το παιχνίδι.

Η σύνοψη του Convergence: A League of Legends Story λέει:

Ακολουθήστε το ταξίδι του Ekko, ενός αγαπητού champion του League of Legends, καθώς ανακαλύπτει ότι η δύναμη να αλλάξεις τον χρόνο έρχεται με πολλές συνέπειες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το League of Legends συνεχίζει να ζει τη χρυσή εποχή του και η Riot Games ετοιμάζει ήδη αρκετά παιχνίδια σε αυτό το σύμπαν. Ένα από αυτά είναι το “Project L”, fighting παιχνίδι σε στιλ Street Fighter, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και θα έρθει εμπλουτισμένο με διάφορους champions από το League of Legends. Οι δημιουργοί του μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως ένα tag-team style fighting, που θα μπορείτε να χτίσετε ομάδες δύο χαρακτήρων.

Επιπροσθέτως, πρόσφατα έπαιξε και η τηλεοπτική σειρά ονόματι “Arcane” μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix και γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Το Convergence: A League of Legends Story κυκλοφορεί από σήμερα 23 Μαΐου στα 29.99 ευρώ για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, GOG και Epic Games Store.