Δοκιμάστε δωρεάν το ολοκαίνουργιο Amnesia παιχνίδι!

Καταφθάνει το νέο κεφάλαιο της horror σειράς
23 Μαΐου 2023 18:47
Δοκιμάστε δωρεάν το ολοκαίνουργιο Amnesia παιχνίδι!

Μέσα στους τελευταίους μήνες, η Frictional Games έχει καθυστερήσει πολλές φορές απανωτά το Amensia: The Bunker, το νέο κεφάλαιο της θρυλικής horror σειράς. Παρόλα αυτά, η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται πως είναι επιτέλους έτοιμη για το μεγάλο ντεμπούτο του τίτλου στις 6 Ιουνίου, αφού μόλις κυκλοφόρησε ένα δωρεάν demo.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν χωρίς καμία χρέωση ένα μέρος του παιχνιδιού, για να μπουν στο κλίμα και αποφασίσουν αν θέλουν να αγοράσουν την τελική έκδοση. Το demo είναι διαθέσιμο μέσα από το Steam και προσφέρει μια χορταστική ματιά στον τίτλο και στους survival και crafting μηχανισμούς του.

Μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν demo του Amnesia: The Bunker πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το Amnesia: The Bunker είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά πέρυσι το Δεκέμβριο και φιλοδοξεί να πάει σε νέα μονοπάτια τη σειρά.

Αναλυτικότερα, θα έχει έναν ημι-ανοιχτό κόσμο (semi-open world) που περιμένει να τον εξερευνήσετε, φυσικά με πολλά στοιχεία τρόμου. Ο survival horror τίτλος διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος έχει αμνησία και δε θυμάται τίποτα. Ο πρωταγωνιστής θα έχει πάντα μαζί του ένα φακό και ένα περίστροφο για να μπορεί να αμύνεται ενάντια στα τρομερά πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται νέες μορφές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, με πολλά στοιχεία που έχετε δει σε άλλα sandbox παιχνίδια, αλλά φυσικά και με μία κεντρική ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Είστε ολομόναχοι σε ένα έρημο καταφύγιο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο μία σφαίρα μέσα στην κάννη του όπλου σας. Εξαρτάται από εσάς το πώς θα αντιμετωπίσετε τους τρόμους που θα συναντήσετε. Κρατήστε τα φώτα αναμμένα με κάθε κόστος, επιμείνετε για να τα βγάλετε πέρα ζωντανοί.