Diablo 4: Το νέο επικό trailer θα σας ετοιμάσει για την κόλαση που έρχεται!

Αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του
23 Μαΐου 2023 13:27
Diablo 4: Το νέο επικό trailer θα σας ετοιμάσει για την κόλαση που έρχεται!

Πριν μερικές ημέρες η Blizzard έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το gameplay launch trailer του Diablo IV, το οποίο όπως σας ενημερώσαμε συνοδεύτηκε από μουσική της Billie Eilish. Τώρα, η εταιρία κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο launch trailer για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της, που αυτή τη φορά εστιάζει στην ιστορία που θα βιώσουν οι παίκτες.

Αναλυτικότερα, το Story Launch trailer έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά και απαρτίζεται από κινηματογραφικά πλάνα, παρουσιάζοντας την μεγάλη σύγκρουση που θα δούμε να ξετυλίγεται στο τέταρτο κεφάλαιο.

Το Diablo 4 θα μεταφέρει τη δράση 50 χρόνια μετά το Reaper of Souls DLC του Diablo 3. Στο νέο παιχνίδι, λοιπόν, το Sanctuary, το βασίλειο των θνητών, βρίσκεται σε κατάσταση αναταραχής. Ο μισός πληθυσμός του έχει αποδεκατιστεί από τον αρχάγγελο του θανάτου, Malthael, στο DLC Reaper of Souls. Τώρα, οι δημιουργοί του Sanctuary, ο άγγελος Inarius και η δαίμονας Lilith, έχουν επιστρέψει, μια εξέλιξη που προμηνύει κακό για την ανθρωπότητα.

Ακολουθεί το εν λόγω trailer, το οποίο προετοιμάζει το έδαφος γι’ όλα αυτά:

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.