Το Mortal Kombat 1 θα σας γεμίσει το σκληρό δίσκο! – Δείτε πόσα GB χρειάζεται

Μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε χώρο
23 Μαΐου 2023 13:18
Το Mortal Kombat 1 θα σας γεμίσει το σκληρό δίσκο! – Δείτε πόσα GB χρειάζεται

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης του Mortal Kombat 1, οι οποίες μοιάζουν αρκετά βατές σε σχέση με άλλους αποκλειστικά next-gen τίτλους που έχουμε δει να κυκλοφορούν τελευταία. Ωστόσο, στη λίστα των απαιτήσεων υπήρχε μια λεπτομέρεια που συζητήθηκε αρκετά στα social media και τα forums.

Συγκεκριμένα, το Mortal Kombat 1 χρειάζεται -τουλάχιστον στο PC- περίπου 100GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου στον σκληρό σας δίσκο. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 εκδόσεις, αλλά κατά πάσα πιθανότατα το μέγεθος του παιχνιδιού θα είναι αντίστοιχα μεγάλο και στις κονσόλες.

Για την ιστορία, το Mortal Kombat 11 Ultimate Edition χρειάζεται 84GB αποθηκευτικού χώρου στο PS5, οπότε τα μεγέθη αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα για τίτλο της NetherRealm Studios. Από την άλλη, το Street Fighter V πλέον, μετά από όλα τα updates και τα DLCs του, έχει και αυτό μέγεθος περίπου 100 GB, οπότε το ερώτημα είναι που θα φτάσει το Mortal Kombat 1, όταν η ομάδα ανάπτυξης αρχίζει να προσθέτει επιπλέον χαρακτήρες μετά την κυκλοφορία της αρχικής έκδοσης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store.

Όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο θα λάβουν πρόσβαση από νωρίς στην beta τον ερχόμενο Αύγουστο, αλλά και early access από τις 14 Σεπτεμβρίου στον τελικό τίτλο.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities για το άκρως ανανεωμένο Mortal Kombat 1. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.