Summer Game Fest: Μάθαμε πόσες ώρες θα είναι το μεγάλο σόου του Geoff Keighley

Μεγάλης διάρκειας και φορτωμένο με παιχνίδια
22 Μαΐου 2023 21:23
Summer Game Fest: Μάθαμε πόσες ώρες θα είναι το μεγάλο σόου του Geoff Keighley

Όπως όλα δείχνουν, το Summer Game Fest 2023 και ειδικότερα το μεγάλο σόου που θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Geoff Keighley στις 8 Ιουνίου, θα είναι πολύ μεγάλο, από αρκετές απόψεις.

Συγκεκριμένα, ο διοργανωτής και παραγωγός του σόου μίλησε σχετικά στην Epic Games, για μια ανάρτηση που αφορά το blog του Epic Games Store. Στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε πως η παρουσίαση θα έχει διάρκεια δύο ώρες, δηλαδή όσο περίπου είχε κρατήσει και πέρυσι. Στο πλαίσιο αυτών των δύο ωρών οι ανακοινώσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, με πολλά world premieres, νέα και ενημερώσεις να έχουν δρομολογηθεί για τις 8 του Ιουνίου.

Μάλιστα, ο Keighley επισήμανε ότι ενώ είναι επιφυλακτικός με τις προσδοκίες που μπορούν να δημιουργηθούν για το σόου, φέτος θα υπάρχουν τρία με τέσσερα πράγματα που θα είναι «πολύ μεγάλα για το κοινό».

Για την ιστορία, πέρυσι το Summer Game Fest είχε φιλοξενήσει μια από τις σημαντικότερες παρουσιάσεις της χρονιάς, αφού είδαμε εκ νέου το Elden Ring της FromSoftware, το οποίο έπειτα έμελλε να κερδίσει και το Game of the Year βραβείο το Δεκέμβριο.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Unboxholics θα πετάξει στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και θα βρίσκεται μέσα στο YouTube Theater, για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο σόου και να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τον παλμό.

Μπορείτε να περιμένετε κάλυψη με ειδικά podcasts, όλες τις ειδήσεις άμεσα και έγκυρα στο Unboxholics.com, υλικό απευθείας από την Αμερική, hands-on με άκρως αναμενόμενα παιχνίδια και διάφορες αποκλειστικότητες.

Για αρχή θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Summer Game Fest 2023, πατώντας εδώ.