Sony: Το Spider-Man 2 θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του PS5

Θα έχει πανέμορφα γραφικά σύμφωνα με τον Jim Ryan
21 Μαΐου 2023 11:10
Sony: Το Spider-Man 2 θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του PS5

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man 2, που σίγουρα θα χαροποιήσουν όλους όσους το περιμένουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jim Ryan, o επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, μίλησε στο γνωστό ιαπωνικό περιοδικό, Famitsu και είπε δυο λόγια τον άκρως αναμενόμενο τίτλο της Insomniac Games. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, η ομάδα ανάπτυξης δε θα κάνει κανένα συμβιβασμό όσον αφορά τις τεχνολογίες του Spider-Man 2, επειδή αναπτύσσεται από την αρχή για το PlayStation 5.

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Ζητήσαμε από την Insomniac Games να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του PlayStation 5. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να μπορούν να απολαύσουν πραγματικά όμορφα γραφικά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jim Ryan, φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης θα προσφέρει έναν τίτλο που δε θα κάνει συμβιβασμούς και θα εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του PlayStation 5, με γραφικά που θα εντυπωσιάζουν, αλλά και τις λειτουργίες του DualSense.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς, το Marvel’s Spider-Man 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 μέσα στον Σεπτέμβριο. Μάλιστα ακούγεται ότι η Sony θα ξεκινήσει την μάρκετινγκ καμπάνια του παιχνιδιού μέσα στον Αύγουστο.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.