Αποκτήστε εντελώς δωρεάν και για λίγες μέρες ακόμα το εξαιρετικό Death Stranding

Η προσφορά του Epic Games Store θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη
21 Μαΐου 2023 10:48
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν και για λίγες μέρες ακόμα το εξαιρετικό Death Stranding

Έχετε λίγες ημέρες ακόμα για να προμηθευτείτε ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Αυτή είναι η υπενθύμισή σας να προσθέσετε στη συλλογή σας στο Epic Games Store το Death Stranding της Kojima Productions, το οποίο βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα δωρεάν στο γνωστό ψηφιακό κατάστημα.

Η προσφορά της Epic Games θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κατεβάσετε σε περίπτωση που δεν το κάνατε ήδη. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι θα μείνει για πάντα στη συλλογή σας και δεν είναι κάποιο “trial”.

Μερικά χαρακτηριστικά για την PC έκδοση του παιχνιδιού: High Frame Rate, Photo Mode και Ultra Wide υποστήριξη. Όποιος προσθέσει στη συλλογή του το Death Stranding θα λάβει και τα εξής καλούδια: αντικείμενα από το Half-Life, “Selections From ‘The Art of Death Stranding” Digital Book, Chiral Gold/Omnireflector “Ludens Mask” sunglasses, Gold και Silver power skeleton, Gold και Silver all-terrain skeleton, Gold και Sulver armor plate. Η PC έκδοση υποστηρίζει την XeSS τεχνολογία της Intel που είναι αντίστοιχη του DLSS της Nvidia, καθώς και πολλές παραμετροποιήσεις για τα γραφικά.

Κατεβάστε την PC έκδοση του Death Stranding πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το εξαιρετικό Death Stranding του Hideo Kojima εντελώς δωρεάν!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή τρέχει και μία ακόμη προσφορά που σας δίνει την Director’s Cut έκδοση (upgrade) του παιχνιδιού με -50% έκπτωση.

Εάν θα μπείτε για πρώτη φορά στον κόσμο του Death Stranding, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.