Το Lords of the Fallen έρχεται τον Οκτώβριο και τα πρώτα gameplay πλάνα εντυπωσιάζουν!

Νέα χορταστική ματιά στον souls-like τίτλο
18 Μαΐου 2023 19:25
Το Lords of the Fallen έρχεται τον Οκτώβριο και τα πρώτα gameplay πλάνα εντυπωσιάζουν!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η CI Games σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Hexworks, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα gameplay πλάνα του Lords of the Fallen, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πρόκειται για το reboot της souls-like σειράς που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 από την Deck13 που μετά επιμελήθηκε και τα δύο παιχνίδια της σειράς The Surge. Το trailer που μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί εστιάζει τόσο στην ιστορία όσο και στους gameplay μηχανισμούς, με τα γραφικά της Unreal Engine 5 να κλέβουν την παράσταση. Μεταξύ άλλων βλέπουμε gameplay αποσπάσματα που παρουσιάζουν διάφορα τοπία, εχθρούς και όπλα, από δράκους και ιππότες μέχρι αρκετά πιο εκφοβιστικά πλάσματα.

Η δράση του Lords of The Fallen θα λαμβάνει χώρα σε δύο εκτεταμένους, παράλληλους κόσμους: στο βασίλειο των ζωντανών και στο εφιαλτικό βασίλειο των νεκρών. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τον δικό τους χαρακτήρα, επιλέγοντας από εννέα διαφορετικά classes, όπως Knight, Rogue, και Fire Apprentice. Όσον αφορά το σύστημα μάχης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως θα έχει πολύ βάθος, απαιτώντας συγχρόνως και τακτική, με πάνω από 100 μοναδικά όπλα και μαγείες να υπάρχουν στη διάθεση των παικτών. Μάλιστα, ιδιαίτερο ρόλο θα παίζει στο παιχνίδι το φανάρι που θα κρατάει ο παίκτης, αφού μέσα από αυτό θα μπορεί να ταξιδεύει μεταξύ των δύο κόσμων.

Το Lords of The Fallen αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και ένας πίνακας με τα περιεχόμενα των Standard, Deluxe και Collector's Edition.