Κατεβάστε το εξαιρετικό Death Stranding του Hideo Kojima εντελώς δωρεάν!

Μην το χάσετε!
18 Μαΐου 2023 18:12
Κατεβάστε το εξαιρετικό Death Stranding του Hideo Kojima εντελώς δωρεάν!

Μόλις αποκαλύφθηκε το “Mystery Game” της Free Games κατηγορίας του Epic Games Store με μία εξαιρετική πρόταση για όλους. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι που “κρυβόταν” στο ψηφιακό κατάστημα εδώ και μία εβδομάδα ήταν το Death Stranding της Kojima Productions, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας χωρίς κανένα κόστος.

Ναι, καλά διαβάσατε. Από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το επιτυχημένο παιχνίδι του Hideo Kojima εντελώς δωρεάν. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στη συλλογή σας θα μείνει εκεί για πάντα.

Μερικά χαρακτηριστικά για την PC έκδοση του παιχνιδιού: High Frame Rate, Photo Mode, Ultra Wide υποστήριξη, αντικείμενα από το Half-Life, “Selections From ‘The Art of Death Stranding” Digital Book, Chiral Gold/Omnireflector “Ludens Mask” sunglasses, Gold και Silver power skeleton, Gold και Silver all-terrain skeleton, Gold και Sulver armor plate.

Η PC έκδοση υποστηρίζει την XeSS τεχνολογία της Intel που είναι αντίστοιχη του DLSS της Nvidia, καθώς και πολλές παραμετροποιήσεις για τα γραφικά.

Αποκτήστε την PC έκδοση του Death Stranding πατώντας εδώ.

Το Death Stranding θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 25 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Εάν θα μπείτε για πρώτη φορά στον κόσμο του Death Stranding, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Ο Σάκης Καρπάς είχε πει μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Death Stranding δεν επικαλείται το συναίσθημα, δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, δεν υπερβάλλει και δε φαφλατίζει. Έχει ένα ξεκάθαρο στόχο, πραγματεύεται μία πολύ σοβαρή, ψαγμένη και μεγαλειώδη θεματολογία, σε κάνει να αναρωτηθείς, να σκεφτείς να φοβηθείς αλλά κυρίως να ελπίσεις. Είναι παιχνίδι που θα σε γοητεύσει σιγά-σιγά και θα σε κάνει να το ερωτευτείς μόνο αν είσαι έτοιμος να αποδεχθείς τη φύση του, το όραμά του και την αντισυμβατικότητα που το διέπει. Βασικά, δεν είναι παιχνίδι, είναι εμπειρία…

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.