Συγκινήθηκε ο 'Draco Malfoy' παίζοντας το Hogwarts Legacy - Δείτε το βίντεο

Ο ηθοποιός Tom Felton ένιωσε σαν στο σπίτι του
18 Μαΐου 2023 15:44
Συγκινήθηκε ο 'Draco Malfoy' παίζοντας το Hogwarts Legacy - Δείτε το βίντεο

Σε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο για το Hogwarts Legacy, η Portkey Games και η Warner Bros. έβαλαν τον ηθοποιό Tom Felton να παίξει τον άκρως επιτυχημένο τίτλο του Harry Potter franchise.

Φυσικά ο Tom Felton δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που ενσάρκωσε το ρόλο του κακομαθημένου και νταή Ντράκο Μαλφόι (Draco Malfoy) στις ταινίες Xάρι Πότερ. Ένας από τους αγαπημένους του κοιτώνα των Σλίθεριν επιστρέφει στον τόπο όπου μεγαλούργησε καθώς παίζε τα πρώτα λεπτά του Hogwarts Legacy, με την εισαγωγή και τη δημιουργία χαρακτήρα στο "Sorting Hat".

Εκεί είναι που οι developers τον ρωτούν εάν "νιώθει σαν στο σπίτι του" και εκείνος εμφανώς συγκινημένος, προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του και απαντά:"Ναι, το νιώθω σαν στο σπίτι μου. Και τόσο φρέσκο και τόσο συναρπαστικό. Παραδόξως μου θυμίζει τόσο πολύ τα παιδικά μου χρόνια". Το στιγμιότυπο είναι στο 2:50 του παρακάτω βίντεο. 

Δείτε το βίντεο με τον Tom Felton να παίζει Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, αφού στις αρχές του Μαΐου είχε γίνει γνωστό ότι έχει γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ έχει κάνει πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Πρόσφατα ήρθε και ένα μεγάλο patch για το παιχνίδι με περισσότερες από 500 διορθώσεις, ενώ έβαλε και ένα νέο mode γι’ αυτούς που φοβούνται τις αράχνες. Δείτε τι νέο έφερε από εδώ.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4 και Πατώντας εδώ, θα μπορείτε να δείτε και τις διαφορές που έχει ο τίτλος στις πλατφόρμες της Sony. 

Η έκδοση του Nintendo Switch δε θα έρθει τελικά το καλοκαίρι, καθώς πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2023