O Nicolas Cage έγινε χαρακτήρας σε horror βιντεοπαιχνίδι

Έρχεται σαν νέος “survivor“ στο Dead By Daylight
18 Μαΐου 2023 15:12
O Nicolas Cage έγινε χαρακτήρας σε horror βιντεοπαιχνίδι

Κι όμως ο πασίγνωστος χολιγουντιανός ηθοποιός, Nicolas Cage, γίνεται χαρακτήρας σε βιντεοπαιχνίδι τρόμου και συγκεκριμένα το Dead by Daylight. Το γνωστό horror ασυμμετρικό multiplayer παιχνίδι ανακοίνωσε την προσθήκη του Νίκολας Κέιτζ ως "Survivor" χαρακτήρα ενόψει του Year 8 που ξεκινάει σύντομα. Μάλιστα επιφυλάσσουν ένα ειδικό livestream οι developers που θα παρουσιάσουν τις προσθήκες του Year 8. 

"Ετοιμαστείτε για την ερμηνεία της ζωής του" γράφει η ανακοίνωση από τους developers του Dead By Daylight με χιουμοριστικό ύφος. Περισσότερα όμως αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 5 Ιουλίου για τον Survivor χαρακτήρα του Nicolas Cage. 

"Μετά από αμέτρητα βραβεία και πάνω από εκατό ταινίες που γυρίστηκαν σε όλο τον κόσμο, ο Νίκολας Κέιτζ τα έχει δει όλα και τα έχει κάνει όλα - ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα για τον ρόλο της ζωής του, η ερμηνεία του κάλεσε το Entity, ένα κακόβουλο ον με ακατανόητη δύναμη. Σύντομα ο ηθοποιός βρέθηκε σε απόκοσμη Ομίχλη, αναγκασμένος να επιβιώσει από ένα πλήθος τρομακτικών Killers, πιο θανατηφόρων ακόμα και από τον πιο καυστικό κριτικό κινηματογράφου". γράφει η περιγραφή του trailer.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer με τον Nicolas Cage.