GTA 6: Η Take-Two μάλλον αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις της
18 Μαΐου 2023 00:31
GTA 6: Η Take-Two μάλλον αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει!

Ετοιμαστείτε γιατί το πολυπόθητο Grand Theft Auto 6 μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Πιο συγκεκριμένα, η μητρική εταιρία της Rockstar Games, η Take-Two Interactive δήλωσε ότι το επόμενο οικονομικό έτος που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2024 και ολοκληρώνεται το 2025, είναι πολύ σημαντικό για εκείνη.

Η εταιρία έκανε γνωστό ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει πρωτοποριακούς τίτλους που θα φέρουν έσοδα πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο οικονομικό έτος 2025 αναμένουμε να εισέλθουμε σε αυτή τη νέα εποχή λανσάροντας αρκετούς πρωτοποριακούς τίτλους που πιστεύουμε ότι θα θέσουν νέα πρότυπα στον κλάδο και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές κρατήσεις και πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε προσαρμοσμένες απεριόριστες λειτουργικές ταμειακές ροές.

Αναμένουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική παρέχοντας περισσότερη ανάπτυξη στα λειτουργικά αποτελέσματά μας για το οικονομικό έτος 2026 και έπειτα.

Το οικονομικό έτος 2025 είναι μια πολυαναμενόμενη χρονιά για την εταιρία μας. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζουμε την επιχείρησή μας για τις κυκλοφορίες διάφορων projects που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσουν την εταιρία μας σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας.

GTA 6: Έμπιστος insider αποκαλύπτει τη χρονιά κυκλοφορίας που στοχεύει η Rockstar

Η Take-Two ετοιμάζει αρκετά projects που θα κυκλοφορήσουν από τον Απρίλιο του 2024 έως το 2025 και όπως αναφέρει η ίδια, αυτά τα projects θα της αποφέρουν πολλά έσοδα. Οπότε, ένα από αυτά είναι κατά πάσα πιθανότητα και το GTA 6, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια και αναμένεται να γνωρίσει την ίδια -αν όχι μεγαλύτερη- επιτυχία από τον προκάτοχό του, το GTA 5, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 175 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μάλιστα, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει πρόσφατα και ένας έμπιστος leaker, ο οποίος είχε δηλώσει ότι το Grand Theft Auto 6 θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2023 και θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2024. Δηλαδή μέσα στο οικονομικό έτος που αναφέρει παραπάνω η Take-Two. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δηλώσεις του Tez2 πατώντας εδώ.

Η Take-Two μίλησε για το τεράστιο leak του GTA 6 τον περασμένο Σεπτέμβριο και είπε πως ήταν "οδυνηρά απογοητευτικό" το γεγονός αυτό, αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να επηρεάσει την κυκλοφορία του.

Εάν λοιπόν η Take-Two αναφέρεται στο GTA 6, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει από τον Απρίλιο του 2024 ή μέσα στο 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.