Humble Bundle: Αποκτήστε πακέτο με multiplayer παιχνίδια με σχεδόν 10 ευρώ!

Και λιγότερα αν θέλετε τη μικρή βαθμίδα
17 Μαΐου 2023 21:45
Humble Bundle: Αποκτήστε πακέτο με multiplayer παιχνίδια με σχεδόν 10 ευρώ!

Το νέο Humble Bundle πακέτο έφτασε και απευθύνεται σε εσάς που λατρεύετε τα multiplayer παιχνίδια λίγο παραπάνω. Με ονομασία “May Multiplayer Madness”, το νέο πακέτο του ψηφιακού καταστήματος προσφέρει έως και 7 παιχνίδια με περίπου 10 ευρώ.

Αρχικά, η πρώτη βαθμίδα χωρίζεται σε τρία παιχνίδια και η τιμή ξεκινάει από τα €7.24. Σε αυτό το bundle θα βρείτε τα Midnight Ghost Hunt ένα 4v4 multiplayer, το Northgard και το Generation Zero που είχαμε παίξει και εμείς σε livestream, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε είτε μόνοι, είτε με έως και τρεις φίλους σας.

Αν θέλετε περισσότερα παιχνίδια, όμως, υπάρχει και η βαθμίδα με 7 τίτλους και κοστίζει €10.87. Αυτό το πακέτο έχει όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Destiny 2: Beyond Light, Borderlands 3: Super Deluxe Edition, Gloria Victis και Pulsar: Lost Colony.

Βρείτε το “May Multiplayer Madness bundle” πατώντας εδώ.Όλα τα παιχνίδια του bundle είναι για το Steam. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν και οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις της εταιρίας που φτάνουν μέχρι και το 90%. Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν στις 23 Μαΐου και πατώντας εδώ θα βρείτε μερικά από τα παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση.

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στα Bungie Foundation και No Kid Hungry.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.