ΕΠΙΣΗΜΟ: Η BlizzCon επιστρέφει με φυσική παρουσία και πολλές εκπλήξεις!

Αυτόν τον Νοέμβριο
17 Μαΐου 2023 20:46
ΕΠΙΣΗΜΟ: Η BlizzCon επιστρέφει με φυσική παρουσία και πολλές εκπλήξεις!

Η Activision Blizzard μόλις ανακοίνωσε ότι η BlizzCon θα επιστρέψει κανονικά φέτος με φυσική παρουσία ύστερα από τέσσερα ολόκληρά χρόνια. Να σας υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι το εν λόγω event είχε ακυρωθεί με την εταιρία να δηλώνει: “Όποιο κι αν είναι το BlizzCon στο μέλλον, όποια κι αν είναι η εκδήλωση αυτή, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα πιο ασφαλές, φιλόξενο και χωρίς αποκλεισμούς”.

Τελικά η εκδήλωση επιστρέφει κανονικά φέτος και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 4 Νοεμβρίου στο Convention Center στο Anaheim.

Ωστόσο, η Blizzard δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες όπως για το πότε θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων ή άλλες πληροφορίες. Αυτό που θα πρέπει να περιμένετε, όμως, είναι πολλές εκδηλώσεις, εκπλήξεις και διάφορα πάνελ για τα παιχνίδια της, όπως το Overwatch 2 και το επερχόμενο Diablo IV.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Blizzard:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η BlizzCon θα επιστρέψει στο Convention Center στο Anaheim στις 3-4 Νοεμβρίου. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνει το BlizzCon υπέροχο.

Είτε έρχεστε για να δείτε τους διαδικτυακούς σας φίλους ή ανυπομονείτε να μάθετε τι θα ακολουθήσει στα παιχνίδια μας, η BlizzCon είναι για εσάς. Είναι η κοινότητα που έκανε πάντα αυτή την εκδήλωση τόσο ξεχωριστή και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους ξανά.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: