Το launch trailer του Diablo IV είναι εδώ με...Billie Eilish! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Η Κόλαση σάς καλεί όλους”
17 Μαΐου 2023 20:26
Το launch trailer του Diablo IV είναι εδώ με...Billie Eilish! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Activision Blizzard κυκλοφόρησε το launch trailer του Diablo IV, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες στις αρχές Ιουνίου. “Η Κόλαση σάς καλεί όλους” λέει η εταιρία στη λεζάντα του βίντεο και όπως φαίνεται, πρέπει να προετοιμαστείτε για μία ολοκαίνουργια ιστορία με την Lilith να είναι πιο αγριεμένη από ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το trailer ξεκινάει με μουσική από τη γνωστή τραγουδίστρια, Billie Eilish και το κομμάτι "You Should See Me In A Crown". Το βίντεο διαρκεί σχεδόν δύο λεπτά και είναι γεμάτο από σκοτεινά σκηνικά, gameplay μάχες με διάφορους εχθρούς που θα συναντήσετε στο ταξίδι σας, ενώ παράλληλα σάς δίνει και μια νέα ματιά από τα class-χαρακτήρες.

Παρακολουθήστε το launch trailer του Diablo IV παρακάτω:

Σύμφωνα με την Blizzard, το Diablo 4 θα εξερευνήσει "την πιο σκοτεινή ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ σε παιχνίδι Diablo", εστιάζοντας στην επιβαρυμένη σχέση μεταξύ της Lilith και του Inarius.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Πατώντας εδώ θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ιστορία του Diablo IV.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.