Diablo 4: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να καταλάβετε την ιστορία του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φρεσκάρισμα από την ίδια την Blizzard
17 Μαΐου 2023 14:42
Diablo 4: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να καταλάβετε την ιστορία του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου κεφαλαίου της σειράς, η Blizzard μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο που αφορά το lore του Diablo 4, ιδανικό για όσους θα ασχοληθούν για πρώτη φορά με το franchise, αλλά και για όσους χρειάζονται ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Συγκεκριμένα, το βίντεο παρέχει μια περίληψη της πλούσιας και περίπλοκης ιστορίας, θέτοντας τις βάσεις για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Το Diablo 4 θα μεταφέρει τη δράση 50 χρόνια μετά το Reaper of Souls DLC του Diablo 3. Στο νέο παιχνίδι, λοιπόν, το Sanctuary, το βασίλειο των θνητών, βρίσκεται σε κατάσταση αναταραχής. Ο μισός πληθυσμός του έχει αποδεκατιστεί από τον αρχάγγελο του θανάτου, Malthael, στο DLC Reaper of Souls. Τώρα, οι δημιουργοί του Sanctuary, ο άγγελος Inarius και η δαίμονας Lilith, έχουν επιστρέψει, μια εξέλιξη που προμηνύει κακό για την ανθρωπότητα.

Το lore video εμβαθύνει στην ιστορία του κόσμου του Diablo και έτσι ο senior lore manager της Blizzard, ο narrative designer και οι σεναριογράφοι αναλύουν καίρια γεγονότα, όπως η δημιουργία του Sanctuary και η προέλευση του Horadric Order, μιας ομάδας που έχει αναλάβει την προστασία του Sanctuary από εξωτερικές απειλές.

Σύμφωνα με την Blizzard, το Diablo 4 θα εξερευνήσει "την πιο σκοτεινή ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ σε παιχνίδι Diablo", εστιάζοντας στην επιβαρυμένη σχέση μεταξύ της Lilith και του Inarius. Για περισσότερα, μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Η τελική έκδοση του Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.

Για να μάθετε αν το PC σας είναι σε θέση να τρέξει το Diablo IV, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος. Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να ετοιμαστείτε περαιτέρω για την εμπειρία, βλέποντας το opening cinematic.