Ένα εξαιρετικό παιχνίδι θα είναι δωρεάν στο Steam και δεν πρέπει να το χάσετε

Αξίζει την προσοχή σας
16 Μαΐου 2023 21:38
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι θα είναι δωρεάν στο Steam και δεν πρέπει να το χάσετε

Σε λίγες μέρες από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν. Ο λόγος γίνεται για το Metro: Last Light, το οποίο γιορτάζει τα 10 χρόνια του και η ομάδα ανάπτυξης, 4A Games, θέλει να σας το κάνει δώρο.

Το Last Light είναι το 2ο παιχνίδι του franchise, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου 2013 για τα PlayStation 3, PC και Xbox 360. Το Last Light ακολουθούσε τα γεγονότα που είχαν συμβεί στο Metro: 2033, με τον Dmitry Glukhovsky να γράφει την ιστορία του Artyom, ενός νέου στρατιώτη που ζει στο μετρό της Μόσχας μετά από έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο.

Με κεντρική αποστολή του να βρει τους μυστηριώδεις “Dark Ones”, ο Artyom έρχεται αντιμέτωπος με πολλές απειλές όπως μεταλλαγμένα τέρατα και φυσικά τη ραδιενέργεια που υπάρχει στον έξω κόσμο. Ο τίτλος διακρίθηκε με πολλά βραβεία και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τον δοκιμάσετε, αφού θα είναι εντελώς δωρεάν στο Steam από τις 18 έως τις 25 Μαΐου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα λάβετε την Complete Edition, η οποία περιέχει και όλα τα DLC που έγιναν διαθέσιμα από τότε που κυκλοφόρησε. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο λόγος γίνεται για την πρωτότυπη έκδοση του παιχνιδιού και όχι για την “Redux” έκδοση που κυκλοφόρησε αργότερα.

Το Metro: Last Light Complete Edition θα το βρείτε στο Steam από τις 18 έως τις 25 Μαΐου.