Layers of Fear: Παίξτε από σήμερα τη νέα έκδοση του horror τίτλου – Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και ξέρουμε πότε ακριβώς
15 Μαΐου 2023 21:36
Layers of Fear: Παίξτε από σήμερα τη νέα έκδοση του horror τίτλου – Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Bloober Team μόλις ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Layers of Fear, το reimagine του αρχικού τίτλου που έρχεται ανανεωμένο με την Unreal Engine 5. Επιπροσθέτως, θα έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε από σήμερα στο Steam, καθώς κυκλοφόρησε το σύντομο demo του.

Η νέα έκδοση του Layers of Fear θα φέρει όλες τις νέες τεχνολογίες όπως Ray Tracing και το σύστημα φωτισμού Lumen, νέα πλούσια και ρεαλιστικά particle effects, 4K ανάλυση και HDR και πολλά άλλα.

Το νέο project του πολωνικού στούντιο χαρακτηρίζεται ως ένα first-person «ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου» που επικεντρώνεται στην έντονη εξερεύνηση και την καθηλωτική αφήγηση. Η ομάδα βασίστηκε στα γερά θεμέλια των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, για να πει μια ιστορία, με μια νέα κατεύθυνση για το gameplay. Συγκεκριμένα, καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου τις ιστορίες καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές τους.

Κατεβάστε το demo του Layers of Fear πατώντας εδώ. Η δοκιμαστική έκδοση θα βρίσκεται στο Steam μέχρι τις 22 Μαΐου.

Το νέο Layers of Fear θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το trailer που δημοσιεύτηκε πριν λίγο.