ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο τεράστιο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών MMO παιχνίδι από την Amazon

Και θα αφηγείται τα γεγονότα του Hobbit και της τριλογίας
15 Μαΐου 2023 19:15
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο τεράστιο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών MMO παιχνίδι από την Amazon

Μετά το The Lord of the Rings Online που κυκλοφόρησε το 2007 για το PC, η Middle-earth Enterprises ανακοίνωσε τώρα πως ένα ολοκαίνουργιο, next-gen MMO παιχνίδι στο λατρεμένο σύμπαν βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, το νέο The Lord of the Rings MMO αναπτύσσεται από τους δημιουργούς του New World της Amazon και θα καλύπτει τα γεγονότα του Hobbit και της The Lord of the Rings τριλογίας. Ο τίτλος είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης, οπότε οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι λιγοστές. Ωστόσο, η ανακοίνωση των Amazon Games και Embracer τονίζει ότι θα έχουμε έναν persistent κόσμο και ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και για κονσόλες.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Amazon Games και η Embracer Group, μέσω της κατά θυγατρικής Middle-earth Enterprises που ανήκει στον όμιλο Freemode, ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέληξαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία από την Amazon Games, ενός νέου Massively Multiplayer Online (MMO) παιχνιδιού βασισμένου στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του J.R.R. Tolkien.

Το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι μια MMO περιπέτεια ανοιχτού κόσμου, ο οποίος θα είναι ‘persistent’ και θα διαδραματίζεται στη Μέση Γη, με τις αγαπημένες ιστορίες του Hobbit και της λογοτεχνικής τριλογίας The Lord of the Rings. Το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, με την Amazon Games Orange County -δημιουργούς του δημοφιλούς παιχνιδιού MMO New World- να ηγείται της ανάπτυξης. Η Amazon Games θα κάνει publish το παιχνίδι παγκοσμίως για PC και κονσόλες. Πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος κυκλοφορίας, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Περισσότερα πληροφορίες και δηλώσεις στελεχών των δύο εταιριών μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.