Η επιστροφή του Battlefield θα γίνει με “εντελώς νέο τρόπο“

Τα όσα δήλωσε ο CEO της EA, Andrew Wilson για το μέλλον του shooter franchise
14 Μαΐου 2023 13:56
Η επιστροφή του Battlefield θα γίνει με “εντελώς νέο τρόπο“

Αποφασισμένη να στηρίξει το franchise του Battlefield σθεναρά είναι η ΕΑ παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε το Battlefield 2042, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς. 

Σε νέες του δηλώσεις ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson είπε πως το franchise θα αποτελέσει ένα "σημαντικό κομμάτι" της εταιρίας στο μέλλον. Τις δηλώσεις που έκανε εν μέσω της πρόσφατης αναφοράς προς τους μετόχους της ΕΑ, παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το Battlefield 2042 κατά το λανσάρισμά του, λαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τα όσα έγιναν. 

Η ΕΑ θεωρεί το Battlefield ως ένα από τα μεγάλα ονόματα και brands της, δίνοντας το σύνθημα πως η σειρά θα επιστρέψει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. "Η ΕΑ έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει το Battlefield μελλοντικά με έναν εντελώς νέο τρόπο" είπε χαρακτηριστικά ο Wilson, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να γίνει. 

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει να μοιραστεί κάποια νέα με τους μετόχους σχετικά με τα διάφορα υπό ανάπτυξη projects του Battlefield. Αναφέρθηκε όμως στο γεγονός πως θα αποκαλύψει περισσότερα όταν έρθει η "κατάλληλη στιγμή."

Τον Ιούλιο του 2022 είχε κυκλοφορήσει μια αγγελία που πρακτικά επιβεβαίωνε ότι το επόμενο Battlefield θα περιλαμβάνει single-player campaign, του οποίου την ανάπτυξη έχει αναλάβει το νεοσύστατο Battlefield Seattle Studio.