Θέλετε να παίξετε το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch; Σας έχουμε δυσάρεστα νέα

Ο τίτλος πρόκειται να καθυστερήσει
12 Μαΐου 2023 19:20
Θέλετε να παίξετε το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch; Σας έχουμε δυσάρεστα νέα

Αν περιμένατε όλον αυτόν τον καιρό για να παίξετε το Hogwarts Legacy στο Nintendo Switch σας, τότε σας έχουμε δυσάρεστα νέα. Όπως επιβεβαιώσει η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης, Avalanche Software, ο τίτλος έλαβε μια τεράστια καθυστέρηση και δε θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουλίου όπως αρχικά αναμενόταν.

Θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή, λοιπόν, καθώς το Hogwarts Legacy θα φτάσει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo στις 14 Νοεμβρίου. Μάλιστα, το στούντιο δημοσίευσε ένα μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter για να ενημερώσει τους fans.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 14 Νοεμβρίου 2023. Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές ανυπομονούν να παίξουν το παιχνίδι στο Switch, επομένως η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας είναι η προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Το Hogwarts Legacy συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία, αφού στις αρχές του Μαΐου είχε γίνει γνωστό ότι έχει γεμίσει τα ταμεία της Warner Bros. με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριo δολάρια, ενώ έχει κάνει πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Πρόσφατα ήρθε και ένα μεγάλο patch για το παιχνίδι με περισσότερες από 500 διορθώσεις, ενώ έβαλε και ένα νέο mode γι’ αυτούς που φοβούνται τις αράχνες. Δείτε τι νέο έφερε από εδώ.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το παιχνίδι, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Γιώργος Πρίτσκας.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο για το PC, το PlayStation 5 και τα Xbox Series X|S. Πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε στα Xbox One και PlayStation 4. Πατώντας εδώ, θα μπορείτε να δείτε και τις διαφορές που έχει ο τίτλος στις πλατφόρμες της Sony.