Το καλύτερο gaming σόου του καλοκαιριού θα επιστρέψει και φέτος

Και προφανώς είναι της Devolver Digital
12 Μαΐου 2023 18:15
Το καλύτερο gaming σόου του καλοκαιριού θα επιστρέψει και φέτος

Παρόλο που και φέτος το gaming καλοκαίρι δεν θα έχει E3, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού πέρα από το Summer Game Fest, η καλύτερη gaming παρουσίαση της σεζόν θα έρθει να καλύψει το κενό.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το Devolver Direct της Devolver Digital, το οποίο για άλλη μια φορά αναμένεται να είναι άκρως σατυρικό για την κατάσταση και τις πρακτικές της βιομηχανίας. Αν κρίνουμε από το παρελθόν, η εταιρία θα πραγματοποιήσει άλλη μια ξεκαρδιστική παρουσίαση, για αυτούς που έχουν το dark χιούμορ να την εκτιμήσουν, καθώς και την απαραίτητη αντοχή στις…σπλατεριές.

Συγκεκριμένα, η publishing εταιρία indie τίτλων ανακοίνωσε πως το Devolver Direct θα επιστρέψει τον Ιούνιο, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Βέβαια, η εταιρία υποσχέθηκε πως θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σύντομα και τρόλλαρε (όπως μας έχει συνηθίσει) πώς μεταξύ άλλων θα δούμε το Hollow Knight: Silksong, παρόλο που δεν είναι δικό της παιχνίδι.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις που πιθανώς θα είναι κρυμμένες στο ιδιαίτερο σόου της Devolver Digital, καθώς και όλες τις υπόλοιπες καλοκαιρινές gaming εκδηλώσεις του Summer Game Fest, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com.