Zelda: Tears of the Kingdom – Ο Eiji Aonuma έχει ολοκληρώσει 20 φορές το παιχνίδι

Νέες δηλώσεις
12 Μαΐου 2023 15:33
Zelda: Tears of the Kingdom – Ο Eiji Aonuma έχει ολοκληρώσει 20 φορές το παιχνίδι

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε επίσημα για το Nintendo Switch και ο producer του τίτλου, Eiji Aonuma έχει να δώσει μια συμβουλή στους παίκτες. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της Nintendo, o Aonuma είπε στους παίκτες να μη βιαστούν να το ολοκληρώσουν.

Αντιθέτως, θα ήταν πολύ καλύτερο να δώσουν σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που είναι κρυμμένες στον κόσμο του παιχνιδιού. Όπως λέει χαρακτηριστικά, υπάρχουν τόσα παράπλευρα μονοπάτια για να πάρετε που αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο σας.

Όταν δοκίμαζα το παιχνίδι, κάποιες φορές έπρεπε να βιαστώ για να τελειώσω με την ιστορία, αλλά αργότερα άρχισα να βρίσκω παράπλευρα μονοπάτια και συνειδητοποίησα ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι!

Ακόμα και όταν έκανα Fusion (με τη νέα δύναμη του Link) διάφορα πράγματα μεταξύ τους, υπήρχαν τόσοι πολλοί συνδυασμοί που ούτε εγώ δεν τους ήξερα όλους. Μάλιστα, ανακάλυψα κάτι νέο τις προάλλες.

Ο Eiji Aonuma συνέχισε λέγοντας ότι έχει ολοκληρώσει το παιχνίδι 20 φορές και υποστήριξε ότι εξακολουθεί να βρίσκει νέα πράγματα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Eiji Aonuma είναι ο director πολλών παιχνιδιών του franchise, όπως του Ocarina of Time και του Twilight Princess. Εκείνος επιβλέπει πολλά Zelda παιχνίδια, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη και παραγωγού. Director στο Tears of the Kingdom είναι ο Hidemaro Fujibayashi.

Εμείς παίξαμε το νέο Zelda και μπορείτε να βρείτε τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ. Εχθές μάθαμε κιόλας ότι το Tears of the Kingdom είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο OpenCritic. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε αν πατήσετε εδώ.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Nintendo Switch.