Layers of Fear: Πολύ σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το remake του horror τίτλου

Η Bloober Team ανακοίνωσε πως έρχεται το demo του horror τίτλου
12 Μαΐου 2023 14:18
Layers of Fear: Πολύ σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε το remake του horror τίτλου

Η Bloober Team θέλει να επαναπροσδιορίσει τον τρόμο με το πολυαναμενόμενο remake του Layers of Fear, το οποίο δείχνει πολλά υποσχόμενο με την Unreal Engine 5 να ενισχύει τον τεχνικό του τομέα. 

Για να ανεβάσει το hype γύρω από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο, η Bloober ανακοίνωσε πως θα μπορείτε σύντομα να το δοκιμάσετε. Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαίου θα κυκλοφορήσει ένα "σύντομο" demo του Layers of Fear στο Steam. 

Το πλαίσιο του demo του Layers of Fear θα δίνει τη δυνατότητα να παίξετε τα πρώτα λεπτά του φρικιαστικού horror τίτλου. Ωστόσο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα το εν λόγω demo, καθώς θα μπορείτε να το κατεβάσετε μεταξύ 15-22 Μαΐου και μόνο μέσω του Steam για το PC σας. 

Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer, το οποίο είναι το cinematic intro του νέου Layers of Fear και βάζει τους παίκτες στο κλίμα της πλοκής. 

Μεταξύ άλλων το Layers of Fear θα υποστηρίζει Ray Tracing και το σύστημα φωτισμού Lumen, για να προσφέρει μια καθηλωτική και αιματηρή εμπειρία τρόμου. Παράλληλα, θα γίνεται χρήση και του συστήματος "Niagara" για πιο πλούσια και ρεαλιστικά particle effects, καθώς και διαφόρων άλλων μηχανισμών και εξελίξεων της Unreal Engine 5.

Το Layers of Fear αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Φυσικά, θα διατεθεί και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από το ψηφιακό κατάστημα του Steam και το Epic Games Store.