O Henry Cavill παραδέχεται ότι προτιμάει να παίζει παρά να βγαίνει έξω

Ο πρωταγωνιστής της σειράς The Witcher είναι από τους πιο αντι-σταρ ηθοποιούς του Χόλιγουντ εκεί έξω
12 Μαΐου 2023 12:43
O Henry Cavill παραδέχεται ότι προτιμάει να παίζει παρά να βγαίνει έξω

Ο Henry Cavill έχει αποδείξει πως είναι ένας nerd και δεν το κρύβει παρά το γεγονός ότι είναι ένας πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Θα περίμενε κανείς να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο σταρ της σειράς The Witcher είναι στην πραγματικότητα σαν ένας από εμάς, καθώς οι συνήθειες του δεν είναι αυτές που άλλοι συνάδελφοί του, έχουμε δει να κάνουν. 

Έχει μια τεράστια συλλογή με φιγούρες Warhammer, έχει εκφράσει ότι λατρεύει τον κόσμο του Warhammer, είναι δεινός gamer, αλλά έχει ανεβάσει και πως έφτιαχνε το gaming PC Build στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Τώρα σε μια νέα του συνέντευξή του στο GQ, o Χένρι Καβίλ παραδέχτηκε ότι προτιμάει να μένει σπίτι και να παίζει για ώρες videogames αντί να βγαίνει έξω. Αν δεν είχατε ταυτιστεί ήδη οι απανταχού gamers με τον Cavill, ήρθε η ώρα. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής εκφράζοντας κιόλας πως του είναι δύσκολο να βγαίνει και να τον υποδέχονται συνεχώς οι παπαράτσι: 

"Κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού μου, κοιτάω συνεχώς γύρω μου. Ακόμη και αν δεν δείχνω χάλια, συνειδητοποιώ πάλι ότι ο κόσμος θα σε βγάλει στα κρυφά φωτογραφίες, επειδή αυτό κάνει. Και μετά θα τις ανεβάσουν στο ίντερνετ και μετά τις βλέπω στο Instagram και λέω 'Ω Θεε μου'"

"Στο σπίτι όμως κάθομαι και παίζω videogames για εξωφρενικά πολλές ώρες και δραπετεύω εκεί, επειδή το να βγω έξω έχει τα αντίθετα αποτελέσματα." - Henry Cavill στο GQ

Τον Cavill πρόκειται να τον δούμε το ερχόμενο καλοκαίρι στην 3η σεζόν του The Witcher, η οποία θα είναι η τελευταία του ως Geralt of Rivia. Συγκεκριμένα τα νέα επεισόδια θα χωριστούν σε δύο μέρη, όπου το Α' Μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1 - 5 επεισόδια) και το Β' Μέρος στις 27 Ιουλίου (Vol.2 - 3 επεισόδια).