Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο OpenCritic

Σάρωσε η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch
11 Μαΐου 2023 16:07
Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο OpenCritic

Μετά το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο ήταν ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια όλων των εποχών, τώρα και το sequel του, το άκρως αναμενόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ήρθε να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στη gaming ιστορία.

Συγκεκριμένα, η νέα αποκλειστικότητα του Nintendo Switch είναι και επίσημα το υψηλότερα βαθμολογημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο OpenCritic. Πρόκειται για την εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα συγκέντρωσης reviews από gaming μέσα παγκοσμίως, όπου το Unboxholics.com συγκαταλέγεται μεταξύ των Top Critics.

Εκεί, λοιπόν, με 58 reviews, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έχει μέσο όρο 97/100, με το 100% των κριτικών να το προτείνει. Κάπως έτσι είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών στην πλατφόρμα, η οποία περιλαμβάνει κυκλοφορίες από το 2013 και έπειτα. Αμέσως μετά στη λίστα ακολουθεί το Super Mario Odyssey επίσης με 97 και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild με 96, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα Red Dead Redemption 2 και Elden Ring με 96 και 95 αντίστοιχα.

Όσον αφορά το Metacritic, την εξίσου γνωστή πλατφόρμα συγκέντρωσης κριτικών, το παιχνίδι έχει λάβει τη στάμπα ‘Must-Play’, με μέσο όρο 96/100 από 78 κριτικές παγκοσμίως.

Τα δέκα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια όλων των εποχών στην πλατφόρμα OpenCritic:

  1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 97
  2. Super Mario Odyssey – 97
  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 96
  4. Red Dead Redemption 2 – 96
  5. Elden Ring – 95
  6. God of War – 94
  7. The Last of Us Remastered – 94
  8. Persona 5 Royal – 94
  9. Persona 5 – 94
  10. Hades – 94