ΦΗΜΗ: Θα καθυστερήσει τελικά το Assassin’s Creed Mirage

Οπλιστείτε με υπομονή
10 Μαΐου 2023 12:25
ΦΗΜΗ: Θα καθυστερήσει τελικά το Assassin’s Creed Mirage

Μόλις πριν μερικές ημέρες σας είχαμε μεταφέρει μια φήμη πως το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed, το πολυαναμενόμενο Mirage που θα επιστρέψει στις ρίζες, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Όπως φαίνεται όμως, τελικά θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή, αφού η Ubisoft ακούγεται τώρα ότι καθυστέρησε εσωτερικά το project.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός leaker της βιομηχανίας Tom Henderson, ο οποίος ήταν αυτός που αρχικά είχε διαρρεύσει το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Αυγούστου, έφερε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας μερικές νέες πληροφορίες. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τόνισε:

Φαίνεται πως το Assassin’s Creed Mirage έλαβε εσωτερική καθυστέρηση από τον Αύγουστο για τον Οκτώβριο. Το Nexus, το VR Assassin’s Creed επίσης έλαβε καθυστέρηση για μερικούς μήνες.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε που ακριβώς οφείλεται αυτή η καθυστέρηση, αλλά το πιθανότερο είναι πως οι ομάδες ανάπτυξης χρειαζόντουσαν περισσότερο χρόνο για να παραδώσουν μια απροβλημάτιστη εμπειρία για τους παίκτες.

Φυσικά, η ίδια η Ubisoft δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη. Το Assassin’s Creed Mirage -σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε επίσημα- αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023, για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα αργήσουμε να μάθουμε τι ισχύει τελικά, αφού η Ubisoft έχει ανακοινώσει πως το επόμενο μεγάλο Ubisoft Forward σόου της θα μεταδοθεί ζωντανά στις 12 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.