Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2022 έρχεται στο Xbox Game Pass

Επιστροφή στα ψηφιακά γήπεδα
09 Μαΐου 2023 22:00
Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2022 έρχεται στο Xbox Game Pass

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το Xbox Game Pass αναμένεται να υποδεχθεί ένα από τα εμπορικότερα παιχνίδια του 2022. Ο λόγος γίνεται για το νεότερο κεφάλαιο της σειράς FIFA και το τελευταίο γενικότερα από την EA Sports, το FIFA 23.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός τίτλος θα εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass στις 16 Μαΐου. Φυσικά, το παιχνίδι θα ενταχθεί στην υπηρεσία της Microsoft χάρη στο EA Play. Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν να ριχτούν στα γήπεδα στα Xbox One και Xbox Series X|S θα πρέπει να είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass Ultimate και όχι στο απλό Game Pass. Από την άλλη, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αρκεί η απλή συνδρομή στο PC Game Pass.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της EA:

Για την ιστορία, το Xbox Game Pass/PC Game Pass ζητά €9,99 το μήνα για Xbox One και Xbox Series X|S κονσόλες ή για Windows υπολογιστές αντίστοιχα, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια, με όλους τους τίτλους των Xbox Game Studios και της Bethesda από την πρώτη μέρα.

Το Xbox Game Pass Ultimate πακέτο, που προσφέρει επιπλέον cloud streaming όλων των παιχνιδιών στις υποστηριζόμενες χώρες, τα οφέλη της Xbox Live Gold συνδρομής (όπως online multiplayer), διάφορα μηνιαία perks, όπως δωρεάν DLCs, καθώς και πρόσβαση στα παιχνίδια της EA Play συνδρομής (στις κονσόλες, αφού στο PC αρκεί το απλό PC Game Pass), ζητά €12,99 το μήνα.

Το FIFA 23 είναι διαθέσιμο για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC.

Για περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Κυριάκου Στεργιάδη για το Unboxholics.com πατώντας εδώ.