Έρχονται περισσότερα Horizon παιχνίδια – Πάνω από 30 εκατομμύρια οι πωλήσεις της σειράς

Μεγάλη επέτειος για την Guerrilla Games
09 Μαΐου 2023 21:40
Έρχονται περισσότερα Horizon παιχνίδια – Πάνω από 30 εκατομμύρια οι πωλήσεις της σειράς

Η Guerrilla Games, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης των PlayStation Studios, γιορτάζει τα 20 χρόνια της και έτσι αποκάλυψε μερικά νέα, άκρως εντυπωσιακά στατιστικά, για τα νεότερα παιχνίδια της που ανήκουν στο Horizon franchise.

Συνολικά, οι περιπέτειες της Aloy έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, πουλώντας συνδυαστικά πάνω από 32.7 εκατομμύρια αντίτυπα. Το άθροισμα αυτό περιλαμβάνει τις πωλήσεις των Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West και Horizon Call of the Mountain. Ειδικότερα, όσον αφορά το Horizon Forbidden West, οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 8.4 εκατομμύρια από τη στιγμή που το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2022.

Το PlayStation σημειώνει πως εκατομμύρια περισσότεροι παίκτες έχουν εξερευνήσει τον μεταποκαλυπτικό κόσμο του Horizon χάρη στις συνδρομητικές υπηρεσίες του PlayStation, αλλά και χάρη στην πρωτοβουλία Play at Home της Sony, στο πλαίσιο της οποίας ο τίτλος είχε γίνει δωρεάν για όλους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τέλος, ο director του στούντιο, Jan-Bart van Beek, υπενθύμισε στους παίκτες πως περισσότερα Horizon παιχνίδια έρχονται, τονίζοντας:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που οι περιπέτειες της Aloy θα συνεχιστούν. Η τελευταία της αποστολή την οδηγεί στα ερείπια του Λος Άντζελες στο Horizon Forbidden West: Burning Shores και ανυπομονούμε να μάθετε πού θα πάει στη συνέχεια.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το εορταστικό βίντεο που δόθηκε παράλληλα στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ για ακόμη περισσότερα σχετικά με τα 20 χρόνια της Guerrilla Games, μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανάρτηση στο PlayStation Blog πατώντας εδώ.