Προλάβετε τρία παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Σε λίγες ημέρες λήγει η προσφορά του Epic Games Store
09 Μαΐου 2023 13:11
Προλάβετε τρία παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Έχετε λίγες ημέρες ακόμα για να προλάβετε τη νέα προσφορά του Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, έχετε μέχρι τις 11 Μαΐου για να προσθέσετε στη συλλογή σας τρία παιχνίδια εντελώς δωρεάν, τα οποία θα βρίσκονται στο λογαριασμό σας για πάντα.

Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς τίτλους για όλα τα γούστα. Είτε είστε λάτρεις των arcade racing παιχνιδιών, είτε θέλετε να διασκεδάσετε παίζοντας με την παρέα σας, είτε μόνοι σας με ένα adventure-platformer, τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή την προσφορά, η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Against All Odds της Microwave Games και πρόκειται για ένα indie που μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε εναντίον των φίλων σας. Είναι από τα κλασσικά “party games” για ένα χαλαρό Σαββατόβραδο με την παρέα σας, όπου ο κάθε παίκτης διεκδικεί την πρώτη θέση σε διάφορα αγωνίσματα.

Κατεβάστε το Against All Odds από εδώ.

Το 2ο είναι το Horizon Chase Turbo της AQUIRIS, ένα racing που εμπνέεται από θρυλικά παιχνίδια των ‘80s και ‘90s, με κλασσικό arcade gameplay και φυσικά ατελείωτη ταχύτητα. Με όμορφα γραφικά και ιδιαίτερη αισθητική, αυτός ο τίτλος "κλείνει το μάτι" στους λάτρεις του είδους. Μάλιστα, έχει 12 διαφορετικά cups, 48 πόλεις, 111 πίστες, 33 αυτοκίνητα και πολλά upgrades.

Αποκτήστε το Horizon Chase Turbo πατώντας εδώ.

Το 3ο και τελευταίο παιχνίδι είναι το Kao the Kangaroo της Tate Multimedia S.A., ένα action adventure 3D platformer που υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση, δράση και μυστήριο. Θα πάρετε λοιπόν, τον έλεγχο του Kao, καθώς ξεκινάει μια ιδιαίτερη περιπέτεια που προσπαθεί να ανακαλύψει στοιχεία για την εξαφάνιση του πατέρα του.

Κάντε δικό σας το Kao the Kangaroo από εδώ.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε εάν η Epic Games θα σας δώσει παιχνίδια την Πέμπτη, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι όσοι παίζουν The Sims 4 θα λάβουν ένα μεγάλο πακέτο επέκτασης εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να μη χάνετε τα εβδομαδιαία παιχνίδια του Epic Games Store.