Τώρα ξέρουμε πόσες ώρες θα διαρκεί το The Lord of the Rings: Gollum

Το αποκάλυψε ο παραγωγός του παιχνιδιού
08 Μαΐου 2023 23:36
Τώρα ξέρουμε πόσες ώρες θα διαρκεί το The Lord of the Rings: Gollum

Η Daedalic Entertainment δηλώνει πανέτοιμη για την κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Gollum, του νέου cinematic action-adventure παιχνιδιού της και μόλις μάθαμε μια πολύ σημαντική πληροφορία. Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός, Harald Riegler, αποκάλυψε πόσες ώρες θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Μιλώντας στο Gaming Bolt, ο Riegler δήλωσε ότι για να ολοκληρώσει κάποιος την περιπέτεια του Gollum θα χρειαστεί περίπου 20 ώρες, αν παίζει “χαλαρά” και παράλληλα εξερευνεί τον κόσμο.

Ένα χαλαρό playthrough του παιχνιδιού, με εξερεύνηση σε αυτά τα πανέμορφα περιβάλλονται, αλλά και με την παρακολούθηση των διαλόγων, θα διαρκέσει περίπου 20 ώρες. Οι “βιαστικοί” παίκτες θα μπορούν να τελειώσουν ακόμα πιο γρήγορα, αλλά σας συμβουλεύουμε να αφιερώσετε χρόνο και να "αναπνεύσετε" τον αέρα της Μέσης Γης.

Λίγα λόγια για το The Lord of the Rings: Gollum:

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien. Στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

Το The Lord of the Rings: Gollum έγινε χρυσό – Τελική ημερομηνία και νέο trailer

Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Το The Lord of the Rings: Gollum θα κυκλοφορήσει για τα PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 25 Μαΐου. Αργότερα αναμένεται να καταφθάσει και η έκδοση του Nintendo Switch, αλλά δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.