PlayStation: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια

Αν είστε συνδρομητές του PlayStation Plus και κάτοχοι PS5
07 Μαΐου 2023 13:34
PlayStation: Τελευταία ευκαιρία για να προλάβετε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια

Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι PlayStation 5 με ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus, έχετε ακόμη μερικά εικοσιτετράωρα για να προλάβετε δωρεάν περίπου 20 παιχνίδια.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, όταν το PS5 είχε κάνει αρχικά το ντεμπούτο του το 2020 και η συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus δεν είχε ακόμη τις Extra και Premium βαθμίδες, η Sony είχε εισάγει ένα νέο προνόμιο για να δελεάσει τους κατόχους της next-gen κονσόλας να εγγραφούν.

Ο λόγος γίνεται για το PlayStation Plus Collection, ένα πρόσθετο για τους συνδρομητές όλων των βαθμίδων του PS Plus που είναι κάτοχοι PS5 κονσόλας. Συγκεκριμένα, αυτό επιτρέπει την εξαργύρωση και την πρόσβαση σε μια επιλεγμένη λίστα από λατρεμένους τίτλους του PS4 που καθόρισαν τη γενιά, όπως τα Bloodborne, God of War, Fallout 4, Mortal Kombat, Uncharted 4, Ratchet and Clank, Days Gone, Until Dawn, Monster Hunter: World κ.α.

Συνολικά έχουμε 19 παιχνίδια (μιας και το Persona 5 αφαιρέθηκε πριν κάποιους μήνες), τα οποία κατεβαίνουν τοπικά στην κονσόλα και δεν υπάρχει κάποιος χρονικός ή άλλος περιορισμός, εφόσον έχετε ενεργή συνδρομή.

Αν ακόμη δεν έχετε εξαργυρώσει αυτά τα παιχνίδια για να προστεθούν στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη λοιπόν, αυτή είναι ίσως η τελευταία σας ευκαιρία: Όλοι οι κάτοχοι PS5 κονσολών που είστε συνδρομητές έχετε μέχρι τις 9 Μαΐου για να εξαργυρώσετε τα παιχνίδια της συλλογής. Εφόσον τα προλάβετε, αυτά θα παραμείνουν στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή, ακόμη και μετά την κατάργηση του PlayStation Plus Collection. Αν δεν έχετε PS Plus, ενδεχομένως να αξίζει να εγγραφείτε για ένα μήνα για να προλάβετε να αποκτήσετε τα παιχνίδια της συλλογής, αν αυτά σας ενδιαφέρουν.

Πηγαίντε, λοιπόν, στην σχετική ενότητα του μενού του PS5 και κάντε δικούς σας τους τίτλους του PlayStation Plus Collection, πριν το προνόμιο καταργηθεί την Τρίτη.