Humble Bundle: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις με μεγάλες προσφορές και σε PlayStation παιχνίδια

Ήρθε το Spring Sale και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαίου
06 Μαΐου 2023 16:16
Humble Bundle: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις με μεγάλες προσφορές και σε PlayStation παιχνίδια

Οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες και στο γνωστό ψηφιακό κατάστημα Humble Bundle και φτάνουν μέχρι και το 90%. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για λίγες ημέρες ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές για το PC σας.

Παιχνίδια όπως τα Satisfactory, Astroneer, Valheim, Deep Rock Galactic και Hollow Knight βρίσκονται στις πρώτες θέσεις με τις περισσότερες πωλήσεις αυτή τη στιγμή, ενώ θα βρείτε και τίτλους από τους μεγαλύτερους publishers.

Οι νέες προσφορές του Humble Bundle έχουν και μία ειδική καρτέλα για τα παιχνίδια του PlayStation στο PC, τα οποία έχουν αξιοσημείωτες εκπτώσεις. Παραδείγματος χάρη, το Days Gone βρίσκεται τώρα στα €16.49, το God of War στα €29.99, το Horizon Zero Dawn Complete Edition στα €16.49 και το Uncharted: Legacy of Thieves Collection στα €34.99.

Επίσης υπάρχουν πολλά παιχνίδια και της Warner Bros. σε έκπτωση όπως είναι τα Back 4 Blood, Batman Arkham franchise, F.E.A.R., Gotham Knights, Lego, Injustice, Mortal Kombat 11, Shadow of War, Shadow of Mordor κ.α. Θα βρείτε και AAA παιχνίδια από τις 2K, Sega, Bethesda, Bandai Namco και Devolver Digital.

Όλα τα παιχνίδια του Humble Bundle είναι για το Steam και μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.

Το Spring Sale ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου.