Παίζετε The Sims; Μη χάσετε αυτό το δώρο!

Ένα DLC bundle θα σας δώσει εντελώς δωρεάν η Epic Games
05 Μαΐου 2023 19:24
Παίζετε The Sims; Μη χάσετε αυτό το δώρο!

Είστε λάτρεις του The Sims και παίζετε αυτό τον καιρό το 4ο κεφάλαιο του franchise; Τότε να σας πούμε ότι η Epic Games έχει ένα δώρο για εσάς που δεν πρέπει να χάσετε. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 11 Μαΐου, η γνωστή πλατφόρμα θα σας δώσει εντελώς δωρεάν ένα DLC πακέτο επέκτασης για το επιτυχημένο παιχνίδι της EA.

Ο λόγος γίνεται για το The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle, το οποίο περιέχει τα Jungle Adventure Game Pack, Luxury Party Stuff Pack και Fashion Street Kit.

Στο The Sims 4 Jungle Adventure καλείστε να εξερευνήσετε την άγρια φύση ανακαλύπτοντας ένα ναό και μία ζούγκλα που είναι γεμάτη με δυσκολίες, καταραμένα κειμήλια και θησαυρούς. Η περίληψη του πακέτου γράφει μεταξύ άλλων: Ζήστε την κουλτούρα και τα έθιμα της Selvadorada, από τα τοπικά φαγητά, μέχρι την εκμάθηση νέων χορευτικών κινήσεων!

Η περιγραφή του The Sims 4 Luxury Party Stuff λέει: Οι Sims σας γίνονται φανταχτεροί με το The Sims 4 Luxury Party Stuff! Διοργανώστε ένα πολυτελές πάρτι με πολυτελή διακόσμηση. Αναβαθμίστε τις ντουλάπες των Sims σας με εκθαμβωτικά φορέματα και κομψά επίσημα ρούχα.

Το 3ο και τελευταίο πακέτο του bundle λέει: Επεκτείνετε το στιλ σας με το The Sims 4 Fashion Street Kit, εμπνευσμένο από τα μοντέρνα σχέδια της Βομβάης. Τα πλούσια χρώματα, οι εμβληματικές σιλουέτες και τα μοτίβα υψηλής αντίθεσης φέρνουν ενέργεια και ζωντάνια σε κάθε αντικείμενό σας.

Το The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle θα γίνει διαθέσιμο την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν εκτός από το παραπάνω πακέτο επέκτασης η Epic Games θα δώσει και δωρεάν παιχνίδι, όπως κάνει κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.