Ο Kevin Durant γίνεται χαρακτήρας στο Call of Duty

Μετά τον Messi και τον Neymar, η Activision πιάνει το NBA
05 Μαΐου 2023 01:43
Ο Kevin Durant γίνεται χαρακτήρας στο Call of Duty

Ο αστέρας του NBA και επιθετικός των Phoenix Suns, Kevin Durant, σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του ως playable χαρακτήρας στο πασίγνωστο franchise Call of Duty. Συγκεκριμένα, η Activision ανακοίνωσε ότι ο Durant, γνωστός και ως "Slim Reaper" και "Easy Money Sniper", θα γίνει διαθέσιμος ως Operator μέσα από το Season 3 Reloaded update, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου για τα Modern Warfare 2 και Warzone 2.

Ο χαρακτήρας του Durant θα διαθέτει τον χαρακτηριστικό μαύρο και κίτρινο εξοπλισμό του, ένα δρεπάνι και δύο blueprints όπλων: το “Reap This” AR rifle και το “Easy Money” sniper, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν την ευελιξία και την ακρίβειά του στο πεδίο της μάχης. Ο χαρακτήρας θα έχει επίσης το "deadly from downtown" finishing move, το οποίο προφανώς αναφέρεται στις ικανότητές του στα σουτ τριών πόντων.

Ο Durant, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε ένα συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με τη Nike, είναι φανατικός παίκτης και επενδυτής στην οργάνωση Esports Andbox, η οποία έχει ομάδα στο Call of Duty League. Μάλιστα, πρόκειται να εμφανιστεί επίσης και στο Call of Duty: Mobile το Season 4 - Veiled Uprising από τις 18 Μαΐου και μετά.

Φυσικά, ο Durant δεν είναι ο πρώτος αθλητής που γίνεται playable χαρακτήρας στο Call of Duty. Τον Νοέμβριο, το παιχνίδι πρόσθεσε τους αστέρες του ποδοσφαίρου Neymar Jr., Paul Pogba και Lionel Messi.

Για την ιστορία, το  Season 3 Reloaded update θα φέρει επίσης έναν νέο χάρτη, το Raid Episode 03, μια νέα DMZ εμπειρία, δύο full-auto sidearms και το Ranked Play στο Warzone 2.0.