Το ολοκαίνουργιο Amnesia είναι έτοιμο να σκορπίσει τον τρόμο – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση
04 Μαΐου 2023 20:39
Το ολοκαίνουργιο Amnesia είναι έτοιμο να σκορπίσει τον τρόμο – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Μετά από τις πολλαπλές καθυστερήσεις των τελευταίων μηνών, η Frictional Games είναι επιτέλους έτοιμη για την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου horror τίτλου της. Ο λόγος γίνεται για το Amensia: The Bunker, το οποίο θα συνεχίσει την θρυλική σειράς στις 23 Μαΐου.

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσουν το έδαφος, οι δημιουργοί του SOMA έδωσα τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα αναλυτικό βίντεο που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Συγκεκριμένα, η gameplay επίδειξη που ετοίμασε το στούντιο έχει διάρκεια 10 λεπτά και παρουσιάζει σε βάθος τους δυναμικούς και immersive survival μηχανισμούς της εμπειρίας.

Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί:

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, το Amnesia: The Bunker είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά πέρυσι το Δεκέμβριο και φιλοδοξεί να πάει σε νέα μονοπάτια τη σειρά.

Αναλυτικότερα, θα έχει έναν ημι-ανοιχτό κόσμο (semi-open world) που περιμένει να τον εξερευνήσετε, φυσικά με πολλά στοιχεία τρόμου. Ο survival horror τίτλος διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος έχει αμνησία και δε θυμάται τίποτα. Ο πρωταγωνιστής θα έχει πάντα μαζί του ένα φακό και ένα περίστροφο για να μπορεί να αμύνεται ενάντια στα τρομερά πλάσματα που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται νέες μορφές αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον, με πολλά στοιχεία που έχετε δει σε άλλα sandbox παιχνίδια, αλλά φυσικά και με μία κεντρική ιστορία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Είστε ολομόναχοι σε ένα έρημο καταφύγιο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου με μόνο μία σφαίρα μέσα στην κάννη του όπλου σας. Εξαρτάται από εσάς το πώς θα αντιμετωπίσετε τους τρόμους που θα συναντήσετε. Κρατήστε τα φώτα αναμμένα με κάθε κόστος, επιμείνετε για να τα βγάλετε πέρα ζωντανοί.