Pokémon TCG: Θα κυκλοφορήσει επίσημα και εντελώς δωρεάν σε PC και smartphones

Βγαίνει από beta
04 Μαΐου 2023 16:44
Pokémon TCG: Θα κυκλοφορήσει επίσημα και εντελώς δωρεάν σε PC και smartphones

Το Pokémon Trading Card Game Live βρίσκεται σε beta μορφή από το 2022 και μόλις έγινε γνωστό από την The Pokémon Company, ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο καλοκαίρι.

Η εταιρία του θρυλικού franchise ανακοίνωσε ότι το γνωστό trading card παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως στις 8 Ιουνίου. Η νέα αυτή βερσιόν έχει αντικαταστήσει ουσιαστικά το αρχικό Pokémon Trading Card Game και επιτρέπει στους παίκτες φτιάχνουν το δικό τους deck με κάρτες που λαμβάνουν από ένα ειδικό ψηφιακό in-game κατάστημα.

Επίσης, οι παίκτες μπορούν να αγοράζουν φυσικές κάρτες και μέσα από ένα ειδικό QR code να σκανάρουν την κάρτα μέσα στο ψηφιακό παιχνίδι. Μάλιστα, όταν γίνει η επίσημη κυκλοφορία του τον Ιούνιο, θα φέρει και νέες κάρτες από τα πρόσφατα παιχνίδια του Nintendo Switch, Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Το Pokémon TCG Live υποστηρίζει και cross-play, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε και με τους φίλους σας ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Μιας και πρόκειται για μία ανανέωση του κλασσικού trading card game που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα, το νέο αυτό παιχνίδι φέρνει βελτιωμένη χρήση της εφαρμογής, καλύτερο interface, character customization, battle passes, καθημερινά events και quests.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε ήδη να παίξετε την beta έκδοση του τίτλου και αν κάνετε log in προτού την επίσημη κυκλοφορία του, θα λάβετε και ένα πακέτο “DLC” εντελώς δωρεάν. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα deck, θήκες για τις κάρτες και ένα νόμισμα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Pokémon Trading Card Game Live θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC και mobile συσκευές στις 8 Ιουνίου.

Tags: