Μια τεράστια προσθήκη έρχεται στο Fall Guys με την 4η σεζόν

Κάτι που η κοινότητα ζητούσε καιρό τώρα
03 Μαΐου 2023 13:16
Μια τεράστια προσθήκη έρχεται στο Fall Guys με την 4η σεζόν

Την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη, 10 Μαΐου, αναμένεται να κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν του Fall Guys, ονόματι Creative Construction. Αυτή θα προσθέσει στο παιχνίδι ένα πάρα πολύ σημαντικό νέο χαρακτηριστικό, το Fall Guys Creative. Πρόκειται για έναν level editor εντός του παιχνιδιού που θα παρέχει στους παίκτες τα εργαλεία για να κατασκευάσουν και να μοιραστούν τα δικά τους επίπεδα.

Όπως αποκάλυψαν οι developers της Mediatonic στο αναλυτικό livestream που μπορείτε να βρείτε παρακάτω, το Creative mode θα διαθέτει μια μεγάλη λίστα κατασκευών που θα είναι έτοιμες και διαθέσιμες προσαρμογή. Αρχικά, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν Race επίπεδα χρησιμοποιώντας είτε τα πρωτότυπα είτε τα νέα θέματα του Fall Guys, με την ομάδα να υπόσχεται και μελλοντικές ενημερώσεις που θα προσθέσουν περισσότερα θέματα, τύπους αγώνων, εμπόδια και μουσική.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κατασκευής, οι παίκτες θα επιλέγουν τι Round θέλουν να φτιάξουν και με βάση ποιο θέμα. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιούν μια ποικιλία εργαλείων για την τοποθέτηση αντικειμένων, έχοντας τη δυνατότητα για περιστροφή, snapping και ένα εργαλείο πολλαπλών επιλογών. Όπως γίνεται με πολλά level editors, θα υπάρχει και ένα γενικό "budget" που θα περιορίζει την ποσότητα των αντικειμένων που θα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα επίπεδο. Μετά την ολοκλήρωση ενός επιπέδου, οι παίκτες θα πρέπει να το τερματίσουν πριν αυτό δημοσιευτεί, εξασφαλίζοντας ότι δεν είναι unplayable. Μετά τη δημοσίευση, θα παράγεται ένας κωδικός για να μπορούν να μοιραστούν το επίπεδο με φίλους ή κοινότητες.

Πέρα από το νέο αυτό mode, η επερχόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει 50 νέα Rounds και μια εβδομαδιαία λίστα με τα καλύτερα επίπεδα που έχουν σχεδιαστεί από την κοινότητα. Παράλληλα, θα προστεθεί ένα νέο "ψηφιακό" θέμα και το νέο εμπόδιο Boom Blaster. Θα υπάρξουν επίσης αλλαγές στους μηχανισμούς και διορθώσεις bugs.

Η Mediatonic ανακοίνωσε επίσης ότι απ’ εδώ και στο εξής οι σεζόν θα είναι πλέον ελαφρώς μεγαλύτερες σε διάρκεια και ότι θα αφήσει στο παρελθόν το υπάρχον μοντέλο του Season Pass, για μικρότερα, πιο συχνά Fame Passes.