Layers of Fear: Δείτε τα τρομερά εντυπωσιακά γραφικά της Unreal Engine 5 στο νέο trailer!

Άλλη μια ματιά στον horror τίτλο
01 Μαΐου 2023 14:16
Layers of Fear: Δείτε τα τρομερά εντυπωσιακά γραφικά της Unreal Engine 5 στο νέο trailer!

Στις αρχές του καλοκαιριού, οι λάτρεις των horror τίτλων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ξανά τα Layers of Fear, τα παιχνίδι που ανέδειξαν σε μεγάλο βαθμό την Bloober Team, η οποία πλέον έχει αναλάβει και το remake του θρυλικού Silent Hill 2. Συγκεκριμένα, ταυτόχρονα με το reimagining του παιχνιδιού της Konami, η ομάδα εργάζεται και στο Layers of Fear.

Το νέο project του πολωνικού στούντιο χαρακτηρίζεται ως ένα first-person «ψυχεδελικό χρονικό τρόμου» που επικεντρώνεται στην έντονη εξερεύνηση και την καθηλωτική αφήγηση και υπόσχεται να «επαναπροσδιορίσει» το horror. Συγκεκριμένα, θα πει ξανά τις ιστορίες των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, με μια νέα κατεύθυνση για το gameplay και τρομερά αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα.

Ακριβώς σε αυτές τις τεχνικές αναβαθμίσει στέκεται και το νέο trailer που έχει τίτλο "Unreal Engine 5 Tech Showcase". Αυτό καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου τις ιστορίες των καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές τους, χάρη στις μεταμορφωτικές τεχνολογίες αιχμής της Unreal Engine 5. Μεταξύ άλλων το Layers of Fear θα υποστηρίζει Ray Tracing και το σύστημα φωτισμού Lumen, για να προσφέρει μια καθηλωτική και αιματηρή εμπειρία τρόμου. Παράλληλα, θα γίνεται χρήση και του συστήματος Niagara για πιο πλούσια και ρεαλιστικά particle effects, καθώς και διαφόρων άλλων μηχανισμών και εξελίξεων της Unreal Engine 5.

Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από τον player που ακολουθεί, το τελικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν αγνώριστο.

Το Layers of Fear αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Φυσικά, θα διατεθεί και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από το ψηφιακό κατάστημα του Steam και το Epic Games Store.