League of Legends: Το επόμενο μεγάλο update θα βελτιώσει κάτι πολύ σημαντικό!

Η εταιρία συνεχίζει τις αναβαθμίσεις
01 Μαΐου 2023 11:44
League of Legends: Το επόμενο μεγάλο update θα βελτιώσει κάτι πολύ σημαντικό!

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο update του League of Legends. Η εταιρία ανέβασε ένα “dev update” στο επίσημο κανάλι της στο YouTube και μεταξύ άλλων μίλησε για μία από τις σημαντικότερες αλλαγές της επερχόμενης ενημέρωσης, η οποία έχει να κάνει με τα bots.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στο Blog της, η Riot εξήγησε ότι επενδύει σημαντικό χρόνο και πόρους για να βελτιώσει τα bots του LOL, κάνοντάς τα να μοιάζουν περισσότερο με πραγματικούς παίκτες, ειδικά σε διάφορα modes, όπως το co-op.

Στόχος του στούντιο με τη νέα ενημέρωση είναι να κάνει τα bots πιο ικανά στην εκτέλεση βασικών λειτουργιών και ενεργειών μέσα σε ένα match, όπως είναι το “jungling”. Επιπροσθέτως, έχει στα άμεσα σχέδιά της να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα για τα bots, τα οποία θα συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους, σαν να παίζουν κανονικοί άνθρωποι και όχι “υπολογιστές”. Τελικός της στόχος είναι τα bots να είναι ικανά από μόνα τους να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και να μαθαίνουν από προηγούμενα match.

Στην ουσία, η εταιρία κάνει “reboot” όλο το σύστημα των bots του League of Legends. Τα bots θα έχουν επίσης περισσότερες επιλογές όταν "διαλέγουν" χαρακτήρα πριν το match και θα συνεργάζονται κανονικά ως ομάδα. Θα φτιαχτεί και το scaling της δυσκολίας τους, για να μοιάζει το co-op σαν ένας πραγματικός αγώνας.

Μερικές δηλώσεις της Riot Games για το επόμενο update:

  • Τα bots θα πηγαίνουν στην ζούγκλα και θα σκοτώνουν και τους δράκους
  • Περισσότερες επιλογές χαρακτήρων
  • Νέοι τρόποι παιχνιδιού
  • Επεξεργάσιμη συμπεριφορά των bot
  • Τα bots θα συνεργάζονται ως ομάδα
  • Bots που μπορούν να προσαρμοστούν στις δεξιότητές σας
  • Bots που μπορούν να αντιδράσουν σε μετατοπίσεις
  • Team AI που βοηθά τα bots να λειτουργούν πιο στρατηγικά

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η Riot Games πρόκειται να κάνει reboot όλο το σύστημα των bots, έτσι ώστε να μαθαίνουν και να συνεργάζονται καλύτερα. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η επόμενη μεγάλη ενημέρωση, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.