Η EA υπόσχεται να διορθώσει τα τεχνικά θέματα του Star Wars Jedi: Survivor

Με πολλαπλές ενημερώσεις στο άμεσο μέλλον
27 Απριλίου 2023 14:45
Η EA υπόσχεται να διορθώσει τα τεχνικά θέματα του Star Wars Jedi: Survivor

Σε μερικές ώρες από τώρα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το Star Wars Jedi: Survivor, η άκρως αναμενόμενη συνέχεια της περιπέτειας του Cal από την Respawn Entertainment. Ωστόσο, φαίνεται πως η καθυστέρηση έξι εβδομάδων που μετέφερε την κυκλοφορία του τίτλου για τις 28 Απριλίου δεν ήταν αρκετός χρόνος για να τελειοποιήσει τον τεχνικό τομέα της εμπειρίας το στούντιο.

Συγκεκριμένα, παρά τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε από τα μέσα παγκοσμίως το παιχνίδι, υπήρξαν και πολλά παράπονα για θέματα απόδοσης και άλλα τεχνική φύσεως ζητήματα. Ειδικότερα, η PC έκδοση φαίνεται πως δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε ακόμη και σε εξαιρετικά ικανά συστήματα. Από την άλλη και το Performance Mode στα PS5 και Xbox Series X απογοητευτεί, με τακτικές πτώσεις των καρέ κάτω από τα 60FPS, οδηγώντας σε tearing για τους παίκτες χωρίς σύγχρονες τηλεοράσεις με VRR. Άλλα θέματα που αναφέρθηκαν είναι το τακτικό pop-in.

Από την πλευρά της, η EA αναγνώρισε εμμέσως τα θέματα και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter υποσχέθηκε πως θα κυκλοφορήσουν πολλαπλές ενημερώσεις που θα βελτιώσουν τα θέματα απόδοσης και θα εξαλείψουν τα όποια bugs.

Το πρώτο μας patch θα φτάσει την ημέρα της κυκλοφορίας σε όλες τις πλατφόρμες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα διαθέσουμε patches τα οποία θα διορθώσουν bugs, θα βελτιώσουν την απόδοση και θα προσθέσουν περισσότερα accessibility χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το σχετικό tweet:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. Το Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περεταίρω τη σύνδεσή του με το Force.

Μάλιστα, ο Cal αυτή τη φορά δεν είναι ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία. Τον χαρακτήρα ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Αμερικανός ηθοποιός Cameron Monaghan.