PS Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για τα PS4 και PS5

Αποκαλύφθηκαν οι τρεις προτάσεις της Sony
26 Απριλίου 2023 19:16
PS Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για τα PS4 και PS5

Όπως συνηθίζει κάθε φορά λίγο πριν την εκπνοή του μήνα, η Sony μόλις αποκάλυψε τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus. Συγκεκριμένα, για τον Μάιο του 2023 έχουμε ως συνήθως τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5. Φυσικά, αυτά θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, από τις 2 Μαΐου μέχρι και τις 6 Ιουνίου, οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το GRID Legends. Πρόκειται για το νεότερο κεφάλαιο της racing σειράς, με ένα γεμάτο story mode, στο οποίο διάφοροι ηθοποιοί, όπως o Ncuti Gatwa (από το Sex Education του Netflix) πρωταγωνιστούν σε μια κλασσική ‘underdog’ ιστορία. Το παιχνίδι μάλιστα συνδυάζει live-action cutscenes με το racing gameplay του. Μεταξύ άλλων, ο τίτλος περιλαμβάνει αγώνες σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η Μόσχα και το Λονδίνο, πάνω από 100 οχήματα, αλλά και πάνω από 250 events.

Συνεχίζοντας, μέσα στον Μάιο οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση και στο Chivalry 2. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό multiplayer παιχνίδι, το οποίο μεταφέρει του παίκτες στο μεσαίωνα, για να βιώσουν μάχες μεγάλης κλίμακας, μέχρι και ολόκληρες πολιορκίες κάστρων. Τέλος, το line-up του μήνα κλείνει το Descenders, ένα fast-paced extreme downhill biking παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας και ξεχωρίζει για το πολύ βαθύ physics σύστημά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Descenders στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Μάιο του 2023:

GRID Legends | PS4, PS5

Chivalry 2 | PS4, PS5

Descenders | PS4