Κυκλοφόρησε νέο βίντεο από το ολοκαίνουργιο Crash Bandicoot παιχνίδι

Ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα για την κυκλοφορία του
25 Απριλίου 2023 13:47
Κυκλοφόρησε νέο βίντεο από το ολοκαίνουργιο Crash Bandicoot παιχνίδι

Η Activision σε συνεργασία με την Toys for Bob έδωσαν στη δημοσιότητα νέο βίντεο από το Crash Team Rumble. Πρόκειται για ένα team-based multiplayer παιχνίδι και όχι για μία κλασσική Crash περιπέτεια, στο οποίο καλείστε να περάσετε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους σας με χαρακτήρες από το αγαπητό σύμπαν.

Το νέο βίντεο δεν παρουσιάζει gameplay πλάνα, καθώς είναι το cinematic-intro, το οποίο έχει γίνει σε συνεργασία με την Sony Pictures Animation και πιο συγκεκριμένα από το Ταιλανδέζικο RiFF Studio. Πρόκειται για μία γνωστή ομάδα που έχει δουλέψει σε πολλά projects όπως το Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time, Elex II, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Apex Legends: Legacy κ.α.

Τι είναι το Crash Team Rumble;

Είναι ένα team based platformer τύπου παιχνίδι, όπου οι ήρωες και οι κακοί του σύμπαντος του Crash συγκρούονται σε επικές μάχες για τη συλλογή των περισσότερων wumpas.

Ο Crash Bandicoot επιστρέφει - Δείτε βίντεο από το νέο παιχνίδι

Για την ιστορία, το παιχνίδι είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στα The Game Awards 2022 και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Μάλιστα, θα υποστηρίζει και cross-platform που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε με τους φίλους σας, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Crash Team Rumble θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου και θα κοστίζει περίπου 30 ευρώ για την κανονική έκδοση και 40 ευρώ για την Deluxe.

Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.