Tekken 8: Μια γνωστή παίκτρια από το 5ο κεφάλαιο επιστρέφει στο νέο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγαλώνει το ρόστερ του παιχνιδιού
24 Απριλίου 2023 16:17
Tekken 8: Μια γνωστή παίκτρια από το 5ο κεφάλαιο επιστρέφει στο νέο παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bandai Namco συνεχίζει να δημοσιεύει νέα βίντεο από το Tekken 8 και αυτή τη φορά επιβεβαιώσει την επιστροφή μιας γνωστής παίκτριας. Το ρόστερ του τίτλου μεγαλώνει και έγινε γνωστό ότι από αυτό δε θα λείπει ούτε η Lili, η οποία επιστρέφει με νέο και ανανεωμένο σχεδιασμό.

Γνωστή και ως Emilie de Rochefort, η Lili εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο franchise με το Tekken 5: Dark Resurrection και θεωρείται μέχρι και σήμερα από τις πιο αγαπητές παίκτριες της σειράς. Έτσι, στο πρώτο gameplay trailer της, η Bandai Namco αποκαλύπτει μερικές από τις νέες ικανότητές της, με πολλά combos και την εμβληματική γάτα στο πλευρό της.

Δείτε το νέο gameplay trailer παρακάτω:

 

Οι χαρακτήρες του Tekken 8 που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Jin Kazama & Devil Jin, Jack-8, Jun Kazama, Kazuya Mishima & Devil Kazuya, King, Lars Alexandersson, Marshall Law, Nina Williams, Paul Phoenix, Ling Xiaoyu, Asuka Kazama και Leroy Smith.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Tekken 8 υπόσχεται ένα φρεσκαρισμένο σύστημα μάχης και εντυπωσιακά γραφικά που φτιάχτηκαν με τη γνωστή μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Το Tekken 8 θα έχει ένα χαρακτηριστικό που ο κόσμος ζητούσε χρόνια. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Εμείς, ως Unboxholics βρεθήκαμε πρόσφατα σε ένα ειδικό event για το παιχνίδι και μιλήσαμε με τον θρυλικό δημιουργό του franchise, Katsuhiro Harada, ενώ παράλληλα πήραμε μια πρώτη γεύση από τον τίτλο. Αν κάνετε κλικ εδώ θα δείτε το δικό μας hands-on.

To Tekken 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει.

Tags: